[CSO El Nido] Rastrocantina tots els divendresTots els divendres podreu trobar al C.S.O El Nido un mercat d´intercanvi ,amb sucs , esmorzar i les distris DILDO , Producciones Kostrosas i Caragol Rabiós .
Tot des de les 10:30 del mati, dugueu els vostres trastos i monteu paradeta.

1 comentario:

  1. La veritat és que em pareix una iniciativa molt bona. Pots trobar moltes coses i obtindre-les sense necessitat de pasta,simplement canviant-ho per alguna cosa que la tens ahi en casa morta de fastic!Sabeu més mercats d'aquest estil per València?Per a qui li interesse i visca a prop, en Corbera es fa un rastre on també pots montar paraeta els diumenges de matí, jo vaig començar anant allí!El que passa que no és explícitament d'intercanvia, encara que també es pot gastar aquest sistema.

    ResponderEliminarSubscriure's a ::INFOPUNT:: [Llista distribució]
Correu electrònic:
Revisa la teua paperera, spam, correu no desitjat...

Enllaços

BANNER

Agenda de grupos anticomerciales

Si tienes un grupo, te interesa! Se retoma el proyecto destinado a tener una lista de grupos para tocar en jornadas y conciertos de CSO's y colectivos. Reenvía esta info a quien le pueda interesar. ABSTENERSE GRUPOS QUE QUIERAN HACERSE RICXS CON LA MÚSICA, SIN CRITERIOS DE DÓNDE, PORQUÉ, Y PARA QUÉ TOCAN. Si quereis formar parte de esta agenda, tenerla para montar un concierto, sugerir algo... mandad un correo a infopunt@gmail.com con los siguientes datos: -Nombre del grupo -Estilo musical -Ciudad -Contacto -Comentarios