Suscriu-te a la publicació En Veu Alta

A partir de febrer també podràs trobar-ho en paper mensualment a Alacant. Possa't en contacte amb nosaltres o bé amb la distribuidora anticomercial MaldeCap.

En Veu Alta, publicació de la Xarxa Anarquista, passarà de ser un monogràfic intermitent (com ha estat en els seus dos primers números) a ser una publicació mensual. Apareixerà cap al mes de febrer de 2010 i necessitem subscripcions de recolzament per fer possible aquesta nova publicació. Si vols col·laborar econòmicament en aquest nou projecte emplena la butlleta que trobaràs aquí.

Clica ací per veure el número 1.

Clica ací per veure el número 2.

0 comentaris:

Publicar un comentarioSubscriure's a ::INFOPUNT:: [Llista distribució]
Correu electrònic:
Revisa la teua paperera, spam, correu no desitjat...

Enllaços

BANNER

Agenda de grupos anticomerciales

Si tienes un grupo, te interesa! Se retoma el proyecto destinado a tener una lista de grupos para tocar en jornadas y conciertos de CSO's y colectivos. Reenvía esta info a quien le pueda interesar. ABSTENERSE GRUPOS QUE QUIERAN HACERSE RICXS CON LA MÚSICA, SIN CRITERIOS DE DÓNDE, PORQUÉ, Y PARA QUÉ TOCAN. Si quereis formar parte de esta agenda, tenerla para montar un concierto, sugerir algo... mandad un correo a infopunt@gmail.com con los siguientes datos: -Nombre del grupo -Estilo musical -Ciudad -Contacto -Comentarios