Rap contra els enderrocs.

Rap contra els enderrocs al Cabanyal

Davant les agresions que ve patint aquest barri històric, i en general València sencera, nàix esta cançò de rap per denunciar als polítics implicats. Tant als que estan al poder (PP), com pels que tracten de guanyar vots a costa d' aquest conflicte (PSOE:, recordem que aquestos a Port de Sagunt s' han carregat la platja) .
"Que todos se mueran" és un crit contra l' especulació, el caciquisme, la corrupció i la manipulació política en general. Tant del govern, com oposició.

Opció1
Que todos se mueran

Opció2
Que todos se mueran

Descarregar des de mediafire

0 comentaris:

Publicar un comentarioSubscriure's a ::INFOPUNT:: [Llista distribució]
Correu electrònic:
Revisa la teua paperera, spam, correu no desitjat...

Enllaços

BANNER

Agenda de grupos anticomerciales

Si tienes un grupo, te interesa! Se retoma el proyecto destinado a tener una lista de grupos para tocar en jornadas y conciertos de CSO's y colectivos. Reenvía esta info a quien le pueda interesar. ABSTENERSE GRUPOS QUE QUIERAN HACERSE RICXS CON LA MÚSICA, SIN CRITERIOS DE DÓNDE, PORQUÉ, Y PARA QUÉ TOCAN. Si quereis formar parte de esta agenda, tenerla para montar un concierto, sugerir algo... mandad un correo a infopunt@gmail.com con los siguientes datos: -Nombre del grupo -Estilo musical -Ciudad -Contacto -Comentarios