Enviar notícia

Pel que sabem, molta gent envia al correu d'Infopunt (infopunt@gmail.com) material d'interès que li agradaria que fora publicat, el problema es que no sempre es publica i eixe material acaba en les llistes de correu, correu brossa, etc. Demanem per favor que tota persona i/o col·lectiu que vulga es publique material a Infopunt específique a l'apartat "assumpte" del correu que es "per a publicar".

Malauradament al correu d'una pàgina de contrainformació apleguen centenars de correus i és impossible saber quins són prioritàris i quins no i en eixe gran enmagatzem d'informació moltes vegades passen desapercebudes coses interesants que tenen que ser publicades. Esperem que entengau que som humans i no podem estar al loro de tot el que ens aplega.

Moltes gràcies


NOTA 4/octubre/2012

Hem eliminat el formulari d'enviament pels nombrosos errors que ens estava donant. Des d'ara, per a publicar a l'infopunt només està actiu el correu que ja coneixeu.

1 comentario:

  1. Activitats programades per C.N.T./A.I.T. Valencia (secr. de Acció cultural i social)
    Durant tot al mes de Maig.

    ResponderEliminarSubscriure's a ::INFOPUNT:: [Llista distribució]
Correu electrònic:
Revisa la teua paperera, spam, correu no desitjat...

Enllaços

BANNER

Agenda de grupos anticomerciales

Si tienes un grupo, te interesa! Se retoma el proyecto destinado a tener una lista de grupos para tocar en jornadas y conciertos de CSO's y colectivos. Reenvía esta info a quien le pueda interesar. ABSTENERSE GRUPOS QUE QUIERAN HACERSE RICXS CON LA MÚSICA, SIN CRITERIOS DE DÓNDE, PORQUÉ, Y PARA QUÉ TOCAN. Si quereis formar parte de esta agenda, tenerla para montar un concierto, sugerir algo... mandad un correo a infopunt@gmail.com con los siguientes datos: -Nombre del grupo -Estilo musical -Ciudad -Contacto -Comentarios