[Catelló] Taller de gestió asamblearia

Dins del Cicle d'activitats al voltant de l'Autogestió, el proper dissabte 30 de gener tindrà lloc al casal un taller de gestió assembleària, del quual us enviarem en breu el cartell amb la informació completa, i es necessita saber quantes persones assistiran perquè la persona que ho fa, ve de fora.

El taller sols es realitzarà si hi ha com a mínim garantia d'assistència de 15 persones.
Recordeu: s'acceptaran inscripcions fins el 19 de gener !

Per favor, comuniqueu la vostra assistència a l'adreça del casal (casalpopulardecastello@gmail.com amb l'assumpte: Taller Gestió Assembleària) el més aviat possible.

Durant aquestes setmanes prèvies ja podem anar enviant al grup (casalpopulardecastello@googlegroups.com amb l'assumpte: Taller Gestió Assembleària les nostres reflexions respecte al funcionament de l'assemblea del casal, per tal d'orientar el taller cap a les nostres pròpies necessitats com assemblea.

http://casalpopulardecastello.blogspot.com/2010/01/taller-gestio-assemblearia.html


0 comentaris:

Publicar un comentario



Subscriure's a ::INFOPUNT:: [Llista distribució]
Correu electrònic:
Revisa la teua paperera, spam, correu no desitjat...

Enllaços

BANNER

Agenda de grupos anticomerciales

Si tienes un grupo, te interesa! Se retoma el proyecto destinado a tener una lista de grupos para tocar en jornadas y conciertos de CSO's y colectivos. Reenvía esta info a quien le pueda interesar. ABSTENERSE GRUPOS QUE QUIERAN HACERSE RICXS CON LA MÚSICA, SIN CRITERIOS DE DÓNDE, PORQUÉ, Y PARA QUÉ TOCAN. Si quereis formar parte de esta agenda, tenerla para montar un concierto, sugerir algo... mandad un correo a infopunt@gmail.com con los siguientes datos: -Nombre del grupo -Estilo musical -Ciudad -Contacto -Comentarios