L'INFOPUNT ES TANCA


Ja fa més de 5 anys des que encetarem aquest blog, que comprenia la part online de l'Infopunt, una fulla contrainformativa que nasquè molts anys abans al calor de la lluita contra la destrucció de La Punta (per aixó el nom). Així, l'infopunt entrava en la era de "lainternet" mitjançant un blog on es penjava el cartell, per acompanyar la difusió en paper que es feia als carrers.

La fulla d'activitats acabà per desaparèixer degut a l'escasesa d'activitats que l'ocupaven, i per l'esgotament de les persones encarregades. Ens complau saber peró, que fa uns mesos un nou projecte molt similar tingué lloc, encara que no sapigam on es troba en aquests moments...

Finalment, la difusió de notícies i convocatòries, junt amb alguns  textos ocasionals, acabaren per donar-li sentit a l'infopunt, que es va veure transformat en una espècie de portal de notícies. Ja feia temps que ens rondava pel cap la idea de fer una nova web, pensada desde zero per a l'ús que li anavem a donar, on es facilitara l'ús per part dels col·lectius, evitant així convertir a unes poques persones en les encarregades de difondre les activitats de altres moltes.

Després de molta suor i més cabotades contra l'ordinador de les esperades, donem pas a un nou projecte que preten cobrir l'espai que deixarà l'infopunt com a web contrainformativa de València i rodalies, així com de tants altres territoris del País Valencià. Aquest nou projecte podeu trobar-lo a ElContrast.org, on esperem subsanar algunes de les deficiències que hem patit a l'estar allotjats en un blogspot i descobrir-ne altres noves. Per a contactar amb la web, podeu escriure a  contacte[arroba]elcontrast[punt]org

El blog de l'infopunt així com el correu no s'esborraran, pero es quedaran en 'standby' indefinidament per a consulta, o fins que considerem necessari esborrar-los.

Salut,
Comando Infopunt

www.elcontrast.org

15 comentarios:

  1. Por fin os vais a la puta mierda.
    Solo falta que desaparezcais.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Donde está el amor hermano... donde queda el cariño...

      Eliminar
  2. Me alegra poder anunciarte que NO nos vamos a la puta mierda, que nos encantan tus faltas de ortografía, que la puta mierda es donde ya estamos, no hace falta ir a ningún sitio, y que el hecho de que no te hayas dado cuenta nos indica que aún queda mucho trabajo por hacer.

    Por lo tanto, será mejor no desaparecer.
    Gracias por aclarárnoslo.
    Te jodes.

    ResponderEliminar
  3. Aún queda mucho trabajo por hacer...
    Si entiendes "trabajo" por fiestas hasta el amanecer creo que andas un poco desencaminado, pocos actos culturales que impliquen a la vecindad hacéis en el Mayhem, excluyendo las pintadas en las fachadas adyacentes y la suciedad que dejáis tras cada concierto.
    Ganáis rechazo en lugar de empatía. El primer anónimo será un cenutrio, pero te aseguro que en ocasiones el hartazgo llega a cotas muy altas.
    Ojalá pudiéramos convivir sin problemas, ojalá sólo fuera un centro social para mejorar el barrio.
    Un saludo.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Però que dius colega?? Que vols dir, que Infopunt és la Mayhem?
      Les llibreries, les kafetes, concentracions, tallers, etc. tampoc són activitats culturals??

      I els concerts fins la matinada a la Mayhem no estaran construint barri però almenys intenten recaptar diners per l'autogestió de la resta de col·lectius... A veure qui okupa un espai per després cedir-lo a tercers...

      Eliminar
    2. Kafetes i demés actes llibertaris benvinguts siguen, particularment m'encanten les xerrades i cicles lliteraris, però els concerts son farina d'un altre costal.
      Força amics.

      Eliminar
  4. Li trobe a faltar feed rss a elcontrast.or per a tindre un millor seguiment.
    bon vent i barca nova!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Pots trobar-lo a http://elcontrast.org/rss.xml.

      Eliminar
  5. Igual estás considerando al mayhem como la totalidad de los movimientos sociales que Infopunt ha reflejado...

    ResponderEliminar
  6. Ei companys, enhorabona per tots els anys que porteu i que el nou projecte vos vaja de luxe!

    Gràcies i vos dediquem un post a Ibi Antifeixista:

    http://ibiantifeixista.blogspot.com.es/2013/05/tanca-infopunt.html

    ResponderEliminar
  7. Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.

    ResponderEliminar
  8. I know this website presents quality depending content and extra material, is there
    any other web page which gives such things in quality?


    Also visit my weblog; http://thedaddyblog.net/index.php?do=/blog/57338/male-impotence-treat-things-sure-enough-and-in-addition-appropriately-when-/

    ResponderEliminar
  9. Espere que sigau informant dels concerts als CSO i dels tallers culturals desde la pàgina nova... Molts som de lluny i no podem desplaçarnos als pobles sense saber si hi ha coses programades. Molta sort!

    ResponderEliminar
  10. És increible com tanta gent que odia a l'infopunt no para de pasar-se a ficar merda. Sou uns yonkis de la crítica gratuita. Això, clar, deixant a banda que és una web sobretot informativa i poc te que vore amb les decicions que es prenen en els diferents col·lectius de la ciutat.

    ResponderEliminar



Subscriure's a ::INFOPUNT:: [Llista distribució]
Correu electrònic:
Revisa la teua paperera, spam, correu no desitjat...

Enllaços

BANNER

Agenda de grupos anticomerciales

Si tienes un grupo, te interesa! Se retoma el proyecto destinado a tener una lista de grupos para tocar en jornadas y conciertos de CSO's y colectivos. Reenvía esta info a quien le pueda interesar. ABSTENERSE GRUPOS QUE QUIERAN HACERSE RICXS CON LA MÚSICA, SIN CRITERIOS DE DÓNDE, PORQUÉ, Y PARA QUÉ TOCAN. Si quereis formar parte de esta agenda, tenerla para montar un concierto, sugerir algo... mandad un correo a infopunt@gmail.com con los siguientes datos: -Nombre del grupo -Estilo musical -Ciudad -Contacto -Comentarios