[Torino/Turin] En peu de guerra.

Desallotjaments dels centres socials o "squats" a Torino

El passat 10 de desembre a les 6:30 de la matinada començaren els desallotjaments per part de la policia dels centres “Ca’neira" i "l'Ostilo" de caire anarquista. Tot i què els activistes resistiren, Ca’ neira for desallotjada. Quatre okupants foren arrestats i duts a comissaria, a on foren alliberats més tard, després d’ unes hores de detenció provisional.
Respecte al altre centre, hi hagué més sort. Una desena d’ activistes es pujaren al sostre i aconseguiren resistir al desallotjament fins les 22:00.

Davant d’ aquests fets, s’ organitzen mobilitzacions i respostes. Des de els centres socials s’ ha fet una convocatòria per a manifestar-se contra la repressió, i també es crida a la solidaritat internacional.

http://tuttosquat.net/ .
[Fotos] http://juralibertaire.over-blog.com/article-expulsion-de-l-ostilo-a-turin-40946520.html
http://www.alasbarricadas.org/noticias/?q=node/12337
http://www.informa-azione.info






0 comentaris:

Publicar un comentario



Subscriure's a ::INFOPUNT:: [Llista distribució]
Correu electrònic:
Revisa la teua paperera, spam, correu no desitjat...

Enllaços

BANNER

Agenda de grupos anticomerciales

Si tienes un grupo, te interesa! Se retoma el proyecto destinado a tener una lista de grupos para tocar en jornadas y conciertos de CSO's y colectivos. Reenvía esta info a quien le pueda interesar. ABSTENERSE GRUPOS QUE QUIERAN HACERSE RICXS CON LA MÚSICA, SIN CRITERIOS DE DÓNDE, PORQUÉ, Y PARA QUÉ TOCAN. Si quereis formar parte de esta agenda, tenerla para montar un concierto, sugerir algo... mandad un correo a infopunt@gmail.com con los siguientes datos: -Nombre del grupo -Estilo musical -Ciudad -Contacto -Comentarios