"Marxa de Torxes" en Valencia. Solidaritat amb els/les presxs polítiques catalanes

Al voltant de mig centenar de persones solidàries es manifestaren pels carrers del cèntric Barri del Carme amb una forta presència policial.

[Cast]

Como cada año por estas fechas invernales se realizan en diversos puntos de los Països Catalans la "Marxa de torxes" en solidaridad con l@s pres@s polític@s catalanes.

El "grup de suport als presxs de l'horta" convocado por Rescat, ha organizado esta marcha en la ciudad de València.

Alrededor de medio centenar de personas solidarias se han manifestado por las calles del céntrico Barri del Carme con una fuerte presencia policial, pidiendo la identificación a todas las personas allí convocadas.

Aunque la marcha había sido comunicada a la Delegación de Gobierno, la presencia policial y la provocación por parte de ésta ha sido muy lamentable.

Al finalizar el acto, un miembro de la organización ha leído un manifiesto en solidaridad e informando del actual estado de los presos y las presas.

[Cat]

Com cada any per aquestes dates hivernals es realitzen en diversos punts dels Països Catalans la Marxa de torxes en solidaritat amb els i les preses polítiques catalanes.

El grup de suport als presxs de l'horta convocat per Rescat, ha organitzat aquesta marxa a la ciutat de València.

Al voltant de mig centenar de persones solidàries s'han manifestat pels carrers del cèntric Barri del Carme amb una forta presència policial, demanant la identificació a totes les persones allí convocades.

Encara que la marxa havia sigut comunicada a la Delegació de Govern, la presència policial i la provocació per part d'aquesta ha sigut força lamentable.

Al finalitzar l'acte, un membre de l'organització ha llegit un manifest en solidaritat i donant informació de l'actual estat dels presos i les preses.

www.la-plataforma.net



extret de lahaine.org

0 comentaris:

Publicar un comentario



Subscriure's a ::INFOPUNT:: [Llista distribució]
Correu electrònic:
Revisa la teua paperera, spam, correu no desitjat...

Enllaços

BANNER

Agenda de grupos anticomerciales

Si tienes un grupo, te interesa! Se retoma el proyecto destinado a tener una lista de grupos para tocar en jornadas y conciertos de CSO's y colectivos. Reenvía esta info a quien le pueda interesar. ABSTENERSE GRUPOS QUE QUIERAN HACERSE RICXS CON LA MÚSICA, SIN CRITERIOS DE DÓNDE, PORQUÉ, Y PARA QUÉ TOCAN. Si quereis formar parte de esta agenda, tenerla para montar un concierto, sugerir algo... mandad un correo a infopunt@gmail.com con los siguientes datos: -Nombre del grupo -Estilo musical -Ciudad -Contacto -Comentarios