El 3 de juliol de 2006 morien 43 persones en un accident de la Línia 1 del Metro a València ...

...i altres 47 quedaven ferides de diversa consideració. Una tragèdia col·lectiva i desenes de tragèdies personals, desencadenades en un sistema públic de transport que se suposava segur i en perfectes condicions de manteniment. Tres anys i mig després d'aquell accident (el pitjor ocorregut a un Metro europeu) encara queden oberts molts i greus interrogants.
L'Associació Víctimes del Metro 3 de Juliol es concentra cada dia 3 de cada mes al centre de València per a continuar exigint respostes. La pròxima concentració serà diumenge 3 de gener de 2010 a les 19:00 hores, a la plaça de la Mare de Déu.

Barriodelcarmen.net
Mes info

0 comentaris:

Publicar un comentarioSubscriure's a ::INFOPUNT:: [Llista distribució]
Correu electrònic:
Revisa la teua paperera, spam, correu no desitjat...

Enllaços

BANNER

Agenda de grupos anticomerciales

Si tienes un grupo, te interesa! Se retoma el proyecto destinado a tener una lista de grupos para tocar en jornadas y conciertos de CSO's y colectivos. Reenvía esta info a quien le pueda interesar. ABSTENERSE GRUPOS QUE QUIERAN HACERSE RICXS CON LA MÚSICA, SIN CRITERIOS DE DÓNDE, PORQUÉ, Y PARA QUÉ TOCAN. Si quereis formar parte de esta agenda, tenerla para montar un concierto, sugerir algo... mandad un correo a infopunt@gmail.com con los siguientes datos: -Nombre del grupo -Estilo musical -Ciudad -Contacto -Comentarios