[Alacant] Aturat per ara el Pla Rabassa

Aquests darrers dies la premsa local s'ha fet ressó de la suspensió cautelar per part del TSJ de la construcció de 13500 vivendes i el macro-centre comercial IKEA a Rabassa . Ara per ara la cosa no tirarà endavant, a l'espera de les esmenes que interposaran la mercantil d'Enrique Ortiz, l'Ajuntament i la Generalitat respectivament.

Són moments per celebrar que hem guanyat temps per replantejar-nos cap a quin tipus de ciutat anem , si el desarrollisme és compatible amb el nostre entorn i la societat que volem, el que ara per ara pareix ser que no.

Us deixem ací el recull de notícies aparegudes a la premsa burgesa.

El TSJ destaca que la defensa del medio ambiente prima sobre el ´interés desarrollista´

La empresa no se pronuncia y Ortiz calla

En manos del TSJ

Castedo ofrecerá a Ikea ubicaciones alternativas a Rabasa

El antecedente del Benacantil

´La alcaldesa debe renunciar a Rabasa´


Extret de la web de l'Ateneu Llibertari l'Escletxa d'Alacant.

0 comentaris:

Publicar un comentarioSubscriure's a ::INFOPUNT:: [Llista distribució]
Correu electrònic:
Revisa la teua paperera, spam, correu no desitjat...

Enllaços

BANNER

Agenda de grupos anticomerciales

Si tienes un grupo, te interesa! Se retoma el proyecto destinado a tener una lista de grupos para tocar en jornadas y conciertos de CSO's y colectivos. Reenvía esta info a quien le pueda interesar. ABSTENERSE GRUPOS QUE QUIERAN HACERSE RICXS CON LA MÚSICA, SIN CRITERIOS DE DÓNDE, PORQUÉ, Y PARA QUÉ TOCAN. Si quereis formar parte de esta agenda, tenerla para montar un concierto, sugerir algo... mandad un correo a infopunt@gmail.com con los siguientes datos: -Nombre del grupo -Estilo musical -Ciudad -Contacto -Comentarios