Acció incendiària en relació a la detenció d'anarquistes a Barcelona

La matinada del dijous al divendres hem calat foc a dos bancs al Guinardó com a dos petits actes de solidaritat

En primer lloc volem reivindicar aquesta acció en suport de la Tamara, jove madrilenya detinguda aquesta setmana sota l'acusació d'haver enviat una carta bomba al director d'Institucions Penitenciàries per ser el responsable polític de l'actual situació del pres Amadeu Casellas.

Més enllà de si ella és l'autora d'aquest fet, sabem que aquesta detenció està emmarcada en l'intent d'aturar tota mostra de suport a l'Amadeu. Fet que es corroboraria amb els diferents informes que els mossos han anat presentant alertant de les perilloses relacions que s'estaven teixint al voltant de la la vaga de fam del pres anarquista. És en aquesta direcció que entenem la seva detenció i és en aquesta direcció en la que entenem la nostra solidaritat.

En segon lloc volem manifestar el nostre més sentit suport les companyes detingudes a l'estat xilè. D'igual manera que els nostres enemics no entenen de fronteres, personificat per la col·laboració italiana amb la policia xilena, nosaltres, com a proletaries internacionalistes tampoc. No esteu soles!

On hi ha lluita hi ha repressió!
On hi ha repressió hi ha solidaritat!


http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/387730/index.php




0 comentaris:

Publicar un comentario



Subscriure's a ::INFOPUNT:: [Llista distribució]
Correu electrònic:
Revisa la teua paperera, spam, correu no desitjat...

Enllaços

BANNER

Agenda de grupos anticomerciales

Si tienes un grupo, te interesa! Se retoma el proyecto destinado a tener una lista de grupos para tocar en jornadas y conciertos de CSO's y colectivos. Reenvía esta info a quien le pueda interesar. ABSTENERSE GRUPOS QUE QUIERAN HACERSE RICXS CON LA MÚSICA, SIN CRITERIOS DE DÓNDE, PORQUÉ, Y PARA QUÉ TOCAN. Si quereis formar parte de esta agenda, tenerla para montar un concierto, sugerir algo... mandad un correo a infopunt@gmail.com con los siguientes datos: -Nombre del grupo -Estilo musical -Ciudad -Contacto -Comentarios