Segona marxa a València contra el CIE

Ahir 19 de desembre, "Dia Internacional de les persones migrants", al voltant de 300 persones es manifestaren pel popular i multicultural Barri de Russafa en contra de los C.I.E.S.


Aquesta convocatòria realitzada per la "Red Estatal por los derechos de las y los inmigrantes-València", "Mesa de entidades de solidaridad con los inmigrantes" y "Foro alternativo de la inmigración", va començar a la Plç. Manuel Granado amb una gran afluència de gent i diversos grups de música, ball i batucada.
El recorregut de la manifestació va finalitzar en una de les portes del C.I.E. de València, situada al carrer Sapadors, on es van llegir diferents comunicats en contra de la Llei d'estrangeria, dels C.I.E.S. i pels drets de les persones migrants, algun d'ells llegit per persones que han sigut tancades.
Moments abans de concloure l'acció de protesta, la policia nacional, que havia estat vigilant i cercant als/les manifestants, va detindre de manera brutal i desproporcionada a dos joves, davant la protesta i la indignació dels allí convocats que, suposadament estaven realitzant una pintada en el mur del C.I.E.





La Plataforma

0 comentaris:

Publicar un comentario



Subscriure's a ::INFOPUNT:: [Llista distribució]
Correu electrònic:
Revisa la teua paperera, spam, correu no desitjat...

Enllaços

BANNER

Agenda de grupos anticomerciales

Si tienes un grupo, te interesa! Se retoma el proyecto destinado a tener una lista de grupos para tocar en jornadas y conciertos de CSO's y colectivos. Reenvía esta info a quien le pueda interesar. ABSTENERSE GRUPOS QUE QUIERAN HACERSE RICXS CON LA MÚSICA, SIN CRITERIOS DE DÓNDE, PORQUÉ, Y PARA QUÉ TOCAN. Si quereis formar parte de esta agenda, tenerla para montar un concierto, sugerir algo... mandad un correo a infopunt@gmail.com con los siguientes datos: -Nombre del grupo -Estilo musical -Ciudad -Contacto -Comentarios