Boicot i sabotatge a un bar lesbòfob‏

"Durant una matinada d’aquesta setmana, es van siliconar les persianes, es van llençar bombetes de pintura al rètol i es va pintar “LESBÒFOBS” i un punt de mira a les façanes del bar Floren. L’objectiu de l’acció era tacar la imatge moral del bar per l’autoritarisme enfront la llibertat sexual que aquest espai practica.

Tanmateix, fa un parell de setmanes van aparèixer octavetes als portals i als cotxes aparcats dels carrers veïns difonent-ne el cas. Estem fartes que aquest tipus d’actituds quedin tan sovint impunes. No necessitem ni mossos/es, ni assistentes socials que ens protegeixin, ni negocis on sentim que el nostres cossos i la cultura de la nostra sexualitat forma part d’un mercat que menyspreem.
Bar Floren, si no canvieu d’actitud, TORNAREM.
Reproduïm l’octaveta per les/pels veïnes/ns.

“ACCIÓ DIRECTA, BOICOT I SABOTATGE CONTRA L’HOMOFÒBIA: BAR FLOREN = CULPABLE”

Fa al voltant d’un any, dues noies van ser expulsades pels propietaris del bar Floren (cantonada del carrer Rossend Arús amb plaça Ibèria), per l’únic motiu d’haver-se besat en públic dins del recinte.
Les agressions, les actituds intolerants o l’exclusió física cap a persones lesbianes, gais o transexuals és un fet que es reprodueix en silenci en nombrosos espais per les pròpies persones que les pateixen, ja sigui per por o per falta de capacitat per organitzar una desposta.
No volem ser més les víctimes d’una societat que només ens vol si pot treure un profit econòmic de nosaltres.

No et deixis trepitjar, actúa! El silenci i la passivitat són complicitat!
NO OBLIDEM, VENJANÇA CONTRA ELS AGRESSORS! CAP AGRESSIÓ SENSE RESPOSTA!!
ORGANITZA’T I LLUITA!!””0 comentaris:

Publicar un comentarioSubscriure's a ::INFOPUNT:: [Llista distribució]
Correu electrònic:
Revisa la teua paperera, spam, correu no desitjat...

Enllaços

BANNER

Agenda de grupos anticomerciales

Si tienes un grupo, te interesa! Se retoma el proyecto destinado a tener una lista de grupos para tocar en jornadas y conciertos de CSO's y colectivos. Reenvía esta info a quien le pueda interesar. ABSTENERSE GRUPOS QUE QUIERAN HACERSE RICXS CON LA MÚSICA, SIN CRITERIOS DE DÓNDE, PORQUÉ, Y PARA QUÉ TOCAN. Si quereis formar parte de esta agenda, tenerla para montar un concierto, sugerir algo... mandad un correo a infopunt@gmail.com con los siguientes datos: -Nombre del grupo -Estilo musical -Ciudad -Contacto -Comentarios