[Torino-Itàlia] Manifestació en defensa dels espais okupats, fotos i vídeo.

La manifestació “Contra els desallotjaments i la repressió” organitzada a Torino arrel de la coordinació de les cases okupades ha acabat sense incidents i ha vist desfilar entre 600 i 700 persones.


Al llargde la manifestacio de Porta Susa a Giardini Reali, alguns dels manifestants han danyat càmeres de seguretat i de trànsit, parquímetres, han deixat un tramvia fora de servei i una cristallera d’una agència de treball temporal. Desenes també d’escrits en els murs contra les forces de l’ordre, l’alcalde Sergio Chiamparino i el ministre de l’interior Robero Maroni, contra els CIES i contra els dessallotjaments. Entre les pancartes que portaven els manifestants a la manifestació es trobaven també escrits com: “Calabressi assassí”. Durant la manifestació e a la fi han estat llançats alguns cóctels de fum i algunes botelles de vidre, en particular contra “la palazzina” on al passat es trobava Fenix, una de les casese okupades de Torino.
Traducció infopunt.

piemonte.indymedia.org


vídeo

http://www.archive.org/details/TorinoCorteoControSgomberiERepressione
0 comentaris:

Publicar un comentarioSubscriure's a ::INFOPUNT:: [Llista distribució]
Correu electrònic:
Revisa la teua paperera, spam, correu no desitjat...

Enllaços

BANNER

Agenda de grupos anticomerciales

Si tienes un grupo, te interesa! Se retoma el proyecto destinado a tener una lista de grupos para tocar en jornadas y conciertos de CSO's y colectivos. Reenvía esta info a quien le pueda interesar. ABSTENERSE GRUPOS QUE QUIERAN HACERSE RICXS CON LA MÚSICA, SIN CRITERIOS DE DÓNDE, PORQUÉ, Y PARA QUÉ TOCAN. Si quereis formar parte de esta agenda, tenerla para montar un concierto, sugerir algo... mandad un correo a infopunt@gmail.com con los siguientes datos: -Nombre del grupo -Estilo musical -Ciudad -Contacto -Comentarios