[Castelló] Concentració per Palestina

Diumenge 27 de Desembre, 19:30 hores, Plaça de la Pau
(Castelló de la Plana)


Convoca: "Castelló per Palestina"
(Antiga Plataforma per Palestina, que es presenta ara com a grup de treball dedicat a difondre la situació actual del poble palestí, a promoure tantes vies de solidaritat amb aquest poble com siga possible i a desenvolupar tasques de conscienciació i informació en qualsevol àmbit.
Per descomptat, qualsevol persona que estigui interessada a formar part d'aquest projecte serà benvinguda. De la mateixa manera, qui tinga interès a saber quines són les nostres vies d'actuació, no té més ficar-se en contacte amb nosaltres escrivint-nos al correu electrònic castelloperpalestina@gmail.com)0 comentaris:

Publicar un comentarioSubscriure's a ::INFOPUNT:: [Llista distribució]
Correu electrònic:
Revisa la teua paperera, spam, correu no desitjat...

Enllaços

BANNER

Agenda de grupos anticomerciales

Si tienes un grupo, te interesa! Se retoma el proyecto destinado a tener una lista de grupos para tocar en jornadas y conciertos de CSO's y colectivos. Reenvía esta info a quien le pueda interesar. ABSTENERSE GRUPOS QUE QUIERAN HACERSE RICXS CON LA MÚSICA, SIN CRITERIOS DE DÓNDE, PORQUÉ, Y PARA QUÉ TOCAN. Si quereis formar parte de esta agenda, tenerla para montar un concierto, sugerir algo... mandad un correo a infopunt@gmail.com con los siguientes datos: -Nombre del grupo -Estilo musical -Ciudad -Contacto -Comentarios