Veïnes de Mislata repudien España 2000

Molts veïns i veïnes del carrer pare llançol de Mislata s'ha dedicat a llevar la propaganda feixista que ahir van ficar els ultres de espana2000 pel carrer convocant a una manifestació racista als barris de la Fuensanta i el Chaparral.

Sembla que al temps que la furgoneta feia sonar la seua basura per megafonia en la porta del restaurant pipistrelllo, que forma part de la trama empresarial ultradretana, vinculada a la xarxa de clubs d'alterne i la fosca nit valenciana, una veïna farta d'escoltar la seua merda, va llençar-los un ou, que va caure a la furgo, entre les rialles de un grup de joves que passava, sembla que els feixistes van entendre que la barri no els volien , ja que de seguida van marxar.

Fora feixistes dels nostres barris.
Fora feixistes de les nostres vides!!!

1 comentario:Subscriure's a ::INFOPUNT:: [Llista distribució]
Correu electrònic:
Revisa la teua paperera, spam, correu no desitjat...

Enllaços

BANNER

Agenda de grupos anticomerciales

Si tienes un grupo, te interesa! Se retoma el proyecto destinado a tener una lista de grupos para tocar en jornadas y conciertos de CSO's y colectivos. Reenvía esta info a quien le pueda interesar. ABSTENERSE GRUPOS QUE QUIERAN HACERSE RICXS CON LA MÚSICA, SIN CRITERIOS DE DÓNDE, PORQUÉ, Y PARA QUÉ TOCAN. Si quereis formar parte de esta agenda, tenerla para montar un concierto, sugerir algo... mandad un correo a infopunt@gmail.com con los siguientes datos: -Nombre del grupo -Estilo musical -Ciudad -Contacto -Comentarios