Visites a Amadeu Casellas per part de les seves advodades els dies 3 i 4 de novembre

-Es recupera a poc a poc i està millor.
-Es deixa sense efecte la regressió de grau.
-Les visites encara les té restringides



Sobre el seu estat de salut ens comuniquen que es trova força millor, ja no està tan pàlid. La tensió la tenia a 10/6 tot i estar ja sense sèrum, així que la va recuperant poc a poc. Diu que dilluns el van pesar i pesa 61 kgs, però que ha perdut 700 grams doncs ara ja no li posen sèrum i aixó doncs li ha provocat aquesta perdua de pes.

En quant a les proves que li havien de fer a les cames li han dit que el problema és de massa muscular, que pot ser que amb el temps pugui recuperar la sensibilitat però tampoc ho saben del cert, es a dir, que el més possible es que no la recuperi.

Diu que de tots els altres òrgans està bé, que pel que sembla el fet de fer la vaga només li ha afectat a les cames i als ulls, però els ulls ja els té bé, ja no li han de fer les neteges als ulls.

Comenta també que té molta gana, que ja menja de tot, i que inclús demana ració doble de menjar i li donen.

Psiquicament està perfecte, amb moltes forces i ganes de lluitar.

En quan al tema legal ens comunica, que li han arribat tant a Amadeu com al seu advocat, la resolució on es deixa sense efecte la regressió de grau, doncs tal i com diu la propia Jutge la regressió que es va aplicar no estava fonamentada sino que es tractava de simples pressumpcions, i que no hi ha cap tipus de circumstància que acrediti i justifiqui aquesta regressió de grau.

Tot i així, el tema de les visites encara els té restringides i li han notificat la denegació en la que sol·licitava que el poguessin visitar els amics i amigues. A la ressolució a aquesta questió, ens sorpren que la jutgesa parli de 5 persones amigues d'Amadeu als que segueix sense permetre'ls la visita quan realment no son 5 sino 9.

Ens va traslladar que segueixen els problemes perque li arribin girs postals. La gent li envia correctament a Quatre Camins, ja que és de la presó on prové i allà son retinguts sense que li arribin a Amadeu.

Durant la visita que se li va fer el dia 3, va estar parlant amb l'advocat extensament sobre totes les qüestions legals obertes, queixes i recursos.

Amadeu creu que en breu el traslladràn de nou a alguna presó, tot i que encara està sense sapiguer exactament on serà aquest trasllat. Creiem que el seu trasllat ha d'estar pendent del seu estat de salut, Amadeu està 30 kilos per sota del seu pes normal.

Recordem en quan va deixar la vaga la vaga de fam, al setembre del 2008, part de l'acord que finalment es va incomplir per part de Serveis Penitrenciaris, era que vetllarien per la recuperació d'Amadeu. Ni va ser sotmés a cap dieta especial i es va trovar que els medicaments que li donaven no eren els adeqüats i una doctora que el va anar a visitar finalmet li va donar els que li convenien i inmediatament es va notar la millora en el seu estat de salut. També sino fos pels companys presoners que li facilitaven part del seu menjar, encara li haugués sigut més difícil la seva recuperació.

Esperem que aquesta lamentable situació no es torni a repetir cosa que si es així denúnciarem per tots els medis.

Les próximes convocatories de les que tenim constancia son a Granada el dia 7 davant la subdelegació de govern a la Gran Vía nº50 a les 12:00, a València el dia 14 a les 15:00 a la Plaza de la Virgen.

Segueixen recollint-se adhesions al manifest per la llibertat inmediata d'Amadeu. 300 signatures d'artites i gent relacionada amb el món de la cultura van ser entregades a la Direcció General de Serveis penitenciaris, les accions i mostres de suport front l'Amadeu Casellas seguiran fins a la seva llibertat.

LLIBERTAT AMADEU CASELLAS!

ABAIX ELS MURS DE LES PRESONS!





Extraido de llibertatamadeu.blogspot.com

0 comentaris:

Publicar un comentario



Subscriure's a ::INFOPUNT:: [Llista distribució]
Correu electrònic:
Revisa la teua paperera, spam, correu no desitjat...

Enllaços

BANNER

Agenda de grupos anticomerciales

Si tienes un grupo, te interesa! Se retoma el proyecto destinado a tener una lista de grupos para tocar en jornadas y conciertos de CSO's y colectivos. Reenvía esta info a quien le pueda interesar. ABSTENERSE GRUPOS QUE QUIERAN HACERSE RICXS CON LA MÚSICA, SIN CRITERIOS DE DÓNDE, PORQUÉ, Y PARA QUÉ TOCAN. Si quereis formar parte de esta agenda, tenerla para montar un concierto, sugerir algo... mandad un correo a infopunt@gmail.com con los siguientes datos: -Nombre del grupo -Estilo musical -Ciudad -Contacto -Comentarios