[Alacant] Es mobilitza una contra-manifestació en Ibi per a la manifestació racista d'Alianza NacionalEl proper dissabte 14 de novembre a les 18:00, el partit neonazi Alianza Nacional (AN) ha convocat una manifestació en el poble d'Ibi (Alacant), sota el lema 'Un español parado, un inmigrante expulsado', i que coincidirà amb festes de moros i cristians d'aquesta localitat de l'Alcoià.

Col·lectius antifeixistes de la zona han convocat una contramanifestació, i l'Ajuntament tracta de convèncer la Delegació del Govern a Alacant dels greus problemes que pot causar la presència neonazi a la localitat, pel què ha demanat que la prohibisca.

Els antifeixistes han recordat què membres d'AN han estat imputats en casos d'homicidis, venda d'armes i altres delictes greus. Des dels col·lectius anti-racistes es responsabilitza la Delegació del Govern de qualsevol incident per autoritzar una marxa neonazi.0 comentaris:

Publicar un comentarioSubscriure's a ::INFOPUNT:: [Llista distribució]
Correu electrònic:
Revisa la teua paperera, spam, correu no desitjat...

Enllaços

BANNER

Agenda de grupos anticomerciales

Si tienes un grupo, te interesa! Se retoma el proyecto destinado a tener una lista de grupos para tocar en jornadas y conciertos de CSO's y colectivos. Reenvía esta info a quien le pueda interesar. ABSTENERSE GRUPOS QUE QUIERAN HACERSE RICXS CON LA MÚSICA, SIN CRITERIOS DE DÓNDE, PORQUÉ, Y PARA QUÉ TOCAN. Si quereis formar parte de esta agenda, tenerla para montar un concierto, sugerir algo... mandad un correo a infopunt@gmail.com con los siguientes datos: -Nombre del grupo -Estilo musical -Ciudad -Contacto -Comentarios