[ITÀLIA] Desallotjament del Lazzareto.


Defensem el Lazzaretto, manifestació dilluns 23 de Novembre.

El Lazzaretto autogestito convoa una manifestació per al dilluns 23 de Novembre, a les 16h en la Plaça Major per oposar-se al seu desallotjament.
Després de tres anys de negociacions i 13 anys d’activitat en la ciutat l’ajuntament no ha volugt trobar una lloca dequat per al Lazarretto, que serà enderrocat dins d’aquest any, però els seus activites no volen i han decidit de resistir al dessallotjament i intensificar les iniciatives a partir de la manifestació convocada per al dilluns 23 de Novembre a les 16h en la Plaça Major de Bologna.

Així la traducció del comunicat d’aquest espai:

Defensem el Lazzaretto!

El Lazzaretto en aquest any ha representat per a moltíssims, una de les poques realitats “lliures” d’aquesta ciutat! Junts hem afrontat lluites polítiques, ens hem trobat per parlar, per debatre i per conviure branques artístiques de tot tipus.
El Lazzaretto està amenaçat per les decisions polítiques municipals absolutament ridícules i poc respectuoses, que no tenen en conte una història de quasi 20 anys i del que aquest espai representa per a centenars de joves.
Convidem al milers de persones que en aquests anys han passat per l’espai a acudir a la Plaça Major el dilluns 23 de novembre a les 16h.

Traducció al càrrec d'individualitats.

Extret de:
ZIC.IT




0 comentaris:

Publicar un comentario



Subscriure's a ::INFOPUNT:: [Llista distribució]
Correu electrònic:
Revisa la teua paperera, spam, correu no desitjat...

Enllaços

BANNER

Agenda de grupos anticomerciales

Si tienes un grupo, te interesa! Se retoma el proyecto destinado a tener una lista de grupos para tocar en jornadas y conciertos de CSO's y colectivos. Reenvía esta info a quien le pueda interesar. ABSTENERSE GRUPOS QUE QUIERAN HACERSE RICXS CON LA MÚSICA, SIN CRITERIOS DE DÓNDE, PORQUÉ, Y PARA QUÉ TOCAN. Si quereis formar parte de esta agenda, tenerla para montar un concierto, sugerir algo... mandad un correo a infopunt@gmail.com con los siguientes datos: -Nombre del grupo -Estilo musical -Ciudad -Contacto -Comentarios