Breu crònica manifestació Lazzaretto_BO

Il Lazzaretto bloqueja el Consell de l’Ajuntament.

Bloqueig del Consell de l’Ajuntament. Una representació dels espais socials va ser rebuda pel president del consell de l’ajuntament.


23 de Novembre del 2009

S’hem trobat a l Plaça Major més de 300 activistes dels centres socials i moviments ciutadans per recolçar al Lazzareto autogestito contra la temuda amenaça de dessallotjament. Centenars de persones baix l’Ajuntament han demanat que l’administració es pose en marxa per trobar alguna solució alternativa per l’espai que hi ha al carrer Lazzaretto i que mentrestant el desallotjament s’ature.

Més o menys a les 17h els maniestants han entrat al Palazzo d’Accursio bloquejant els treballadors del Consell Comunal i demanant a la junta per a que prenga una posició clara sobre l’existència dels espais socials. En aquest moment s’està preparant un encontre amb el President del Consiglio Comunale, Maurizio Cevenini, i una delegació formada d’activistes del Lazzaretto i d’altres espais socials de Bologna.


http://www.zic.it/il-lazzaretto-blocca-il-consiglio-comunale/






0 comentaris:

Publicar un comentario



Subscriure's a ::INFOPUNT:: [Llista distribució]
Correu electrònic:
Revisa la teua paperera, spam, correu no desitjat...

Enllaços

BANNER

Agenda de grupos anticomerciales

Si tienes un grupo, te interesa! Se retoma el proyecto destinado a tener una lista de grupos para tocar en jornadas y conciertos de CSO's y colectivos. Reenvía esta info a quien le pueda interesar. ABSTENERSE GRUPOS QUE QUIERAN HACERSE RICXS CON LA MÚSICA, SIN CRITERIOS DE DÓNDE, PORQUÉ, Y PARA QUÉ TOCAN. Si quereis formar parte de esta agenda, tenerla para montar un concierto, sugerir algo... mandad un correo a infopunt@gmail.com con los siguientes datos: -Nombre del grupo -Estilo musical -Ciudad -Contacto -Comentarios