Reforma de les pensions, inflació, atur... Per una Resposta Assembleària

Col·lectiu de Treballadors de València
Reunió el pròxim 2 de febrer a les 19 hores en Associació de Veïns del Carmen València Plaza Portal de Valldigna 5 Baix. Front de la Reforma de les Pensions, inflació, retallades salarials, desocupació…desenvolupem Assemblees Unitàries d'assalariats, aturats, jubilats, estudiants, per una lluita de debò.

Som un Col·lectiu de Treballadors de València. Ens venim reunint inspirats per una experiència recent d'uns companys d'Alacant, que es van agrupar a partir d'un conflicte laboral,i que han organitzat Assemblees Obertes per a reflexionar sobre el que està passant i ens afecta. Aqueixa iniciativa creiem que és necessària i possible ací a València. Per què?

Perquè estem farts. Farts davant un futur que s'anuncia cada vegada més difícil i incert. Farts davant tanta retallada salarial, desocupació, eliminació de subsidis, inflació desbocada i com a nou pal, la reforma de les Pensions que suposarà una retallada del 20% de les mateixes. Farts d'un sistema social que per a la gran majoria solament té el llenguatge de la Retallada, la “Reforma”, l'Austeritat, mentre una minoria privilegiada de polítics, banquers i empresaris s'enriqueix amb descaradura.

Perquè hem de prendre la iniciativa. La política de CCOO-UGT ens manté passius i desmobilitzats. Ens la van jugar davant la retallada del 5% als funcionaris convocant unes protestes a bou passat. Ens la van tornar a jugar amb la Reforma Laboral organitzant una “vaga” el 29-S quan ja el Govern l'havia imposat. Ens la tornen a jugar ara amb el mareig de la perdiu de les “negociacions” per a un Pacte l'única finalitat del qual és tenir-nos dispersos, a l'expectativa, desorganitzats.

Abandonar-nos en les mans dels especialistes sindicals de la “negociació” i la “mobilització” sembla el més fàcil i el més còmode per als nostres interessos, però ja veiem els resultats! Govern i Patronal, amb el respatler dels sindicats, ens colen un gol darrere l'altre.

Hem de tallar aqueixa dinàmica. Hem de prendre la iniciativa. Solament “els de a baix”, assalariats, pensionistes, aturats, estudiants…, és a dir, la classe treballadora, units en Assemblees Obertes i Unitàries, hem de decidir quan i com mobilitzar-nos. Hem de veure junts amb quines forces expliquem realment, quines accions podem emprendre, com guanyar el major respatler possible, com, en definitiva, construir-nos com una força social que comence a posar límit a tant colp baix.

Podem i devem respondre. Tenim l'exemple recent dels treballadors a França, dels escolars a Gran Bretanya, dels moviments massius a Tunísia, a Algèria i a Egipte. Però igualment dels funcionaris a Múrcia que davant una retallada del 7% i un augment de 5 hores setmanals en la jornada laboral, estan eixint al carrer: 60.000 persones es van manifestar dimarts passat 25 de gener.

Solidaritzar-nos amb la lluita dels treballadors públics de Múrcia afectats –principalment de l'Ensenyament i la Sanitat on han programat 600 acomiadaments d'interins- és defensar els nostres propis interessos. Cada vegada es veu més clar que el de Múrcia és un avís, que noves mesures d'ajust es van a prendre en la majoria d'autonomies. Ací a València, la *consellería va suprimir 1200 places de docents en FP i el divendres una nova mesura preveu l'eliminació de 800 més. La solidaritat és la nostra força. Aturats i assalariats, públics i privats, precaris i fixos (els pocs que van quedant), jubilats, estudiants, emigrants: LLUITANT JUNTS GUANYEM TOTS.

Si comparteixes aquestes propostes i aquestes inquietuds, si vols trencar l'aïllament i la passivitat, si estàs fart de lamentar-te de tot i no fer gens, t'animem a unir-te a les nostres reunions. Tenim moltes idees i iniciatives que entre tots podem impulsar.

Col·lectiu de Treballadors de València


NOVA REUNION: dimecres 2de febrer a les 19hores en Associació de Veïns del Barri del Carmen Portal de Valldigna nº 5 Sota El nostre correu és entre.nosotros.si@gmail.com Escriu-nos amb les teues idees, les teues propostes i comentaris. Passa aquesta nota a més gent.Participem en la Xarxa de Solidaritat de ESPAREVOL: Espai Revolucionari de Debat i Trobada. esparevol.forumotion.net

6 comentarios:

  1. És imprescindible entablir comunicació i punts de trobada de cara a la autoorganització. Gran iniciativa, esperem d'una vegada deixar d'estar aïllats.

    ResponderEliminar
  2. Un bon moment per trobar-se i organitzar-se:


    http://alacant.indymedia.org/contingut/encuentro-de-experiencias-de-lucha-de-trabajadores-11-y-12-de-febrero-de-2011-en-alacant

    Crec que també hi participa l'Assemblea de treballadors de València

    salut

    ResponderEliminar
  3. ESPAREVOL=tapadera de la CCI secta rara de iluminados pseudomarxistas

    ResponderEliminar
  4. als que acudiu a la convocatoria: atenció amb esta secta

    ResponderEliminar
  5. Los de la CCI son dos como mucho, lo que interesa es el resto de gente que acuda...

    ResponderEliminar
  6. es un sitio para el debate, cada uno lleva unas dinámicas, nada tiene que ver esparevol con la gente de la Ass. de Barcelona o con la peña del Ruptura. A mi me mola la idea de ir a debatir.

    ResponderEliminar



Subscriure's a ::INFOPUNT:: [Llista distribució]
Correu electrònic:
Revisa la teua paperera, spam, correu no desitjat...

Enllaços

BANNER

Agenda de grupos anticomerciales

Si tienes un grupo, te interesa! Se retoma el proyecto destinado a tener una lista de grupos para tocar en jornadas y conciertos de CSO's y colectivos. Reenvía esta info a quien le pueda interesar. ABSTENERSE GRUPOS QUE QUIERAN HACERSE RICXS CON LA MÚSICA, SIN CRITERIOS DE DÓNDE, PORQUÉ, Y PARA QUÉ TOCAN. Si quereis formar parte de esta agenda, tenerla para montar un concierto, sugerir algo... mandad un correo a infopunt@gmail.com con los siguientes datos: -Nombre del grupo -Estilo musical -Ciudad -Contacto -Comentarios