Concentracions contra el CIE's i canvi d'hora des de Febrer

A València seguim amb la campanya pel tancament dels CIE's. Seguim amb les concentracions mensuals davant del CIE. Seguim acompanyant als interns i familiars. Seguim amb el treball de sensibilització en barris, centres educatius... i sobretot seguim EXIGINT el TANCAMENT INCONDICIONAL dels "Centres d'Internament d'Estrangers".
Per açò et convoquem davant del CIE (Av/Dr. Waksman nº52-54) dimarts que ve 25 de Gener les 12.00h.

Aquesta va a ser l'última vegada que siga a aqueixa hora, ja que a partir de Febrer les concentracions seran cada últim dimarts de mes a les 19.30 davant del CIE.

0 comentaris:

Publicar un comentarioSubscriure's a ::INFOPUNT:: [Llista distribució]
Correu electrònic:
Revisa la teua paperera, spam, correu no desitjat...

Enllaços

BANNER

Agenda de grupos anticomerciales

Si tienes un grupo, te interesa! Se retoma el proyecto destinado a tener una lista de grupos para tocar en jornadas y conciertos de CSO's y colectivos. Reenvía esta info a quien le pueda interesar. ABSTENERSE GRUPOS QUE QUIERAN HACERSE RICXS CON LA MÚSICA, SIN CRITERIOS DE DÓNDE, PORQUÉ, Y PARA QUÉ TOCAN. Si quereis formar parte de esta agenda, tenerla para montar un concierto, sugerir algo... mandad un correo a infopunt@gmail.com con los siguientes datos: -Nombre del grupo -Estilo musical -Ciudad -Contacto -Comentarios