Assemblea a la Universitat contra la reforma de les pensions

Assemblea per a preparar accions en contra de la reforma de pensions principalment, es pot llegir el manifest a llegir mes...


ASSEMBLEA D´ESTUDIANTS I JOVES PRECARIS


Dimarts 25 gener Hall ( planta baixa) de la Facultat d´Història 19:30 hores


El pròxim divendres 28 de gener, el Consell de Ministres, pressionat pels mercats i els grans poders econòmics, te previst aprovar la reforma del sistema públic de pensions, allargant l´edat de jubilació de 65 a 67 anys. Com a resposta a aquest greu atac als treballadors i treballadores, s´estan produint mobilitzacions ( manifestacions, ocupacions, accions) en algunes ciutats de l´Estat. Aquestes mobilitzacions tindràn la seua màxima expressió en el día 27 de gener, que s´ha convocat una jornada de lluita a nivell estatal i vagues generals a Catalunya, Euskadi, Nafarroa i Galiza.

Els i les joves estudiants i precaris/es hem de ser conscients que aquesta reforma ens perjudica especialment, ja que agreujarà les nostres condicions de vida quan sigam majors. I si sumen a aixó la preocupant taxa d´atur, la generalització de la precarietat, l´explotació laboral, les dificutats per a accedir a una vivenda o l´augment del cost dels bens i serveis més bàsics, ens queda dibuixat un horitzó de futur poc esperantzador per a molts de nosaltres.

Davant aquest panorama, joves de col.lectius, assemblees i sindicats creiem necessàri organitzar també a València una resposta conjunta i contundent per a aturar la reforma i continuar la lluita que començàrem amb la vaga general del 29-S. Amb aquest objectiu, el dimarts 25 hem convocat una assemblea oberta per a tractar tant accions conjuntes de cara als dies 26,27 i 28 de gener com la manifestació unitària del dijous 27 de gener.


Encara que molts esteu d´examens, esperem la vostra assistència!

0 comentaris:

Publicar un comentario



Subscriure's a ::INFOPUNT:: [Llista distribució]
Correu electrònic:
Revisa la teua paperera, spam, correu no desitjat...

Enllaços

BANNER

Agenda de grupos anticomerciales

Si tienes un grupo, te interesa! Se retoma el proyecto destinado a tener una lista de grupos para tocar en jornadas y conciertos de CSO's y colectivos. Reenvía esta info a quien le pueda interesar. ABSTENERSE GRUPOS QUE QUIERAN HACERSE RICXS CON LA MÚSICA, SIN CRITERIOS DE DÓNDE, PORQUÉ, Y PARA QUÉ TOCAN. Si quereis formar parte de esta agenda, tenerla para montar un concierto, sugerir algo... mandad un correo a infopunt@gmail.com con los siguientes datos: -Nombre del grupo -Estilo musical -Ciudad -Contacto -Comentarios