[Fotos] Marxa informativa contra la retallada de les pensions

Ahir dissabte 29 de gener, al voltant d'un centenars de persones acudien a la Marxa contra la retallada de les pensions realitzada pels barris de Ciutat Vella i el Botànic de València.
Aquesta Marxa tenia com a objectiu informar al veïnat sobre les conseqüències de la nova reforma de les pensions aprovada pel govern espanyol amb el suport de la confederació empresarial i de UGT i CCOO.
L'acte ha anat acompanyat per la Colla de dolçainers de la Societat Coral El Micalet.
Aquesta marxa unitària ha estat promoguda per Endavant-OSAN, i convocada conjuntament per l'Assemblea de Joves de València, Ca Revolta, la CJC, la COS, la Intersindical, el PCPE i el nucli del SEPC a l'IES Lluis Vives i es repetirà en altres barris de València, i en altres localitats de l'Horta.
A crits de "les nostres pensions no són un negoci" i "ens fa falta ja una vaga general" el veïnat s'ha anat sumant a la protesta fins a arribar al Mercat Central.

Més fotos a La Plataforma

6 comentarios:

  1. Una noticia donde la mitad son siglas. ¿Propaganda?

    ResponderEliminar
  2. Aqui tienes una crónica más amplia por si te quedas más tranquila

    http://www.kaosenlared.net/noticia/centenar-persones-marxen-contra-retallada-les-pensions-pel-botanic-vel

    ResponderEliminar
  3. Infopunt és una pàgina de caire autònom, la crònica l'ha fet la plataforma, tampoc lligada a cap organització. Aleshores no es fa propaganda, sinó que es narra qui ha convocat.

    ResponderEliminar
  4. ¿Entonces lo importante de esta noticia es quien ha convocado? O.O

    ResponderEliminar
  5. Lo importante de esta noticia es la poca presencia de personas autónomas y anticapitalistas. Lo importante no consiste en que se nombren muchas asociaciones, sino que se critique una crónica por ser verídica.

    Menos tonterías....

    ResponderEliminar



Subscriure's a ::INFOPUNT:: [Llista distribució]
Correu electrònic:
Revisa la teua paperera, spam, correu no desitjat...

Enllaços

BANNER

Agenda de grupos anticomerciales

Si tienes un grupo, te interesa! Se retoma el proyecto destinado a tener una lista de grupos para tocar en jornadas y conciertos de CSO's y colectivos. Reenvía esta info a quien le pueda interesar. ABSTENERSE GRUPOS QUE QUIERAN HACERSE RICXS CON LA MÚSICA, SIN CRITERIOS DE DÓNDE, PORQUÉ, Y PARA QUÉ TOCAN. Si quereis formar parte de esta agenda, tenerla para montar un concierto, sugerir algo... mandad un correo a infopunt@gmail.com con los siguientes datos: -Nombre del grupo -Estilo musical -Ciudad -Contacto -Comentarios