C.S.O el Nido tanca per germanor.El proper divendres 14 de Gener no hi haurà cafeta, però vos incitem a que vos acosteu a les jornades de teatre que organitza la Dàhlia.
Les cafetes del Nido es reprendran el pròxim divendres 21. Disculpeu les molèsties.

A més a més us convidem a la festa Surf Destroy el proper dissabte día 22 de Gener amb el concert del grup Les Profs de Skids ( surf a todo ritmo des de Grenoble) i després Dj Malamadre ( Goodof a tutti pleni) i sopar deluxe marca de la casa . Ah i deixa el gos a casa que si no no cabrem. Entrada gratixxx.

0 comentaris:

Publicar un comentarioSubscriure's a ::INFOPUNT:: [Llista distribució]
Correu electrònic:
Revisa la teua paperera, spam, correu no desitjat...

Enllaços

BANNER

Agenda de grupos anticomerciales

Si tienes un grupo, te interesa! Se retoma el proyecto destinado a tener una lista de grupos para tocar en jornadas y conciertos de CSO's y colectivos. Reenvía esta info a quien le pueda interesar. ABSTENERSE GRUPOS QUE QUIERAN HACERSE RICXS CON LA MÚSICA, SIN CRITERIOS DE DÓNDE, PORQUÉ, Y PARA QUÉ TOCAN. Si quereis formar parte de esta agenda, tenerla para montar un concierto, sugerir algo... mandad un correo a infopunt@gmail.com con los siguientes datos: -Nombre del grupo -Estilo musical -Ciudad -Contacto -Comentarios