Activitats a València contra les retallades de les pensions. 27 de Gener Manifestació contra la reforma de les pensions. Bloc autònom i anticapitalista

Davant la reforma de les pensions hi han convocades varies vagues (Catalunya, EH, Galiza), a més a més, una jornada de lluita i una manifestació a València convocada per la Plataforma pel Drets Socials el 27 de gener a les 19:00 hores en la Plaça del Ajuntament i activitats al llarg de la setmana, clika en "leer más" per veure l'agenda completa.
Des dels mitjans de comunicació, el govern i la patronal ens asseguren que les úniques alternatives són: la reforma laboral, de les pensions, la precarització del treball, l’acomiadament lliure, etc. Aquestes són les seues opcions i intentar negociar amb els que estan disposats a convertir-nos en els seus esclaus no és el camí que hem de seguir.

Des de Grècia fins a França passant per les mobilitzacions d’Itàlia, Tunisia, Anglaterra,etc. Ha sigut en tots els casos l’autoorganització dels propis afectats qui ha aconseguit articular una resistència davant els atacs del capitalisme.

El cas del pactisme ens duu a més atur, més precarietat i més restricció de les llibertats de tots aquells que no tenim una situació privilegiada en aquest sistema. Els sindicats, subvencionats per l’estat, estan intentant desarticular una resposta directa i el govern actua com a titella dels mercats, banca i patronal.

Davant aquestos atacs és necessari prendre els carrers, demostrar la ràbia, trencar amb l’immobilisme de la nostra ciutat. A Galiza, Euskal Herriak i Catalunya han començat a sorgir una sèrie d’iniciatives assembleàries que estan organitzant la resposta col·lectiva com la vaga general del 27 de gener. A més a més, és necessari fomentar l’autogestió i la solidaritat; crear alternatives no mercantilitzables i fora de la lògica consumista, aquestes són eines que desestabilitzen el sistema.

Ningú lluitarà per nosaltres, així que si no som els precaris, immigrants, joves, treballadors, aturats qui defensem els nostres interessos i caminem cap a l’autonomia, no seran altres qui ens traguen de l’actual situació. Estendre l’autoorganització a tots els àmbits de la nostra vida és imprescindible per articular la resistència contra qui ens oprimeix; crear lligams entre els que estem en la mateixa situació és fonamental per anar construint les nostres alternatives.

NO ANEM A NEGOCIAR AMB LES NOSTRES VIDES

AUTÒNOMS I ANTICAPITALISTES


---------------------------------------

Mou-te pels teus drets!
Convocatòries dels pròxims dies:

1 "COM ENS AFECTARÀ LA RETALLADA DE LES PENSIONS?"

Dimarts 25 de gener a les 19h
ASSEMBLEA VEÏNAL INFORMATIVA
locals de l'Associació de Veïns "El Palleter" de Velluters
C/ Roger de Flor 10

2 MANIFESTACIÓ: "NO A LA RETALLADA DE LES PENSIONS"
Dijous 27 de gener a les 19h
Plaça de l'Ajuntament (València)

3 CERCAVILA PEL BARRI CONTRA LA RETALLADA DE LES PENSIONS
Dissabte 29 de gener a les 11:30h
c/ Túria creuament amb c/ Sanchis Bergón

Les nostres vides no són un negoci!0 comentaris:

Publicar un comentarioSubscriure's a ::INFOPUNT:: [Llista distribució]
Correu electrònic:
Revisa la teua paperera, spam, correu no desitjat...

Enllaços

BANNER

Agenda de grupos anticomerciales

Si tienes un grupo, te interesa! Se retoma el proyecto destinado a tener una lista de grupos para tocar en jornadas y conciertos de CSO's y colectivos. Reenvía esta info a quien le pueda interesar. ABSTENERSE GRUPOS QUE QUIERAN HACERSE RICXS CON LA MÚSICA, SIN CRITERIOS DE DÓNDE, PORQUÉ, Y PARA QUÉ TOCAN. Si quereis formar parte de esta agenda, tenerla para montar un concierto, sugerir algo... mandad un correo a infopunt@gmail.com con los siguientes datos: -Nombre del grupo -Estilo musical -Ciudad -Contacto -Comentarios