Desallotjat "La Rimaia", universitat lliure de Barcelona (58 i +)

Des de 58imés volem fer una crida arrel del desallotjament de LA RIMAIA, l’espai on habitualment ens reunim i al qual moltes de nosaltres estem estretament vinculades.

Convoquem a una CONCENTRACIÓ, avui dimarts 2 de febrer, a les 20h al Mercat de Sant Antoni, cantonada Ronda de Sant Antoni amb l Ronda de Sant Pau (al costat del bar Tres Tombs).

La Rimaia, Universitat lliure i autogestionada de Barcelona ha estat desallotjada aquest matí als voltants de les 7, per efectius de la brigada mòvil, de la policia autonòmica espanyola.

Els membres del col·lectiu autogestionari estàn recolllint els més de 2500 llibres que composaven la biblioteca i totes les seves pertinències. Al local okupat es portaven a terme cursets de preparació per accedir a diferents estudis, cursos d’electricitat, activitats infantils… També estava endegant-se un esplai autogestionat pel col·lectiu, hi tenien seu nombrosos grups d’acció social (feministes, homes per la igualtat, poesia, tertúlies polítiques…) i era lloc de reunió i de treball de diversos col.lectius i grups de la ciutat i especialment del barri.

Les activitats eren obertes a tothom que volgues participar i volia ser un espai d’empoderament social alternatiu. Omplia espais als quals les administracions públiques ni poden ni volen arribar a un barri castigat com el de Sant Antoni.

El desallotjament és a més de tot il·legal, ja que encara no havien transcorregut els termes legals per que la casa del carrer Casanova 17 figurés jurídicament com a “casa okupada”, segons la legislació vigent. Evidentment a la societat del capital les lleis son per a uns i no pels altres.Uns tenen dret a especular i els altres no tenen dret a l’habitage ni als espais alternatius d’acció social fora del circ ridícul i infame de l’ajuntament de Carcelona.

Un desallotjament una altra okupació!

Continuarem informant.

http://58imes.wordpress.com/0 comentaris:

Publicar un comentarioSubscriure's a ::INFOPUNT:: [Llista distribució]
Correu electrònic:
Revisa la teua paperera, spam, correu no desitjat...

Enllaços

BANNER

Agenda de grupos anticomerciales

Si tienes un grupo, te interesa! Se retoma el proyecto destinado a tener una lista de grupos para tocar en jornadas y conciertos de CSO's y colectivos. Reenvía esta info a quien le pueda interesar. ABSTENERSE GRUPOS QUE QUIERAN HACERSE RICXS CON LA MÚSICA, SIN CRITERIOS DE DÓNDE, PORQUÉ, Y PARA QUÉ TOCAN. Si quereis formar parte de esta agenda, tenerla para montar un concierto, sugerir algo... mandad un correo a infopunt@gmail.com con los siguientes datos: -Nombre del grupo -Estilo musical -Ciudad -Contacto -Comentarios