[BCN] Incendi provocat al "CSO Barrilonia" del Raval

Comunicat de Barrilonya, La Casa del pobles rebels

El Dissabte 6 de Febrer de 2010 a les 5 A.M sobre la Rambla del Raval on es troba el C.S.O.A, que desenvolupa activitats de caràcter artístic, polític i cultural des de fa 9 mesos, es va generar un incendi d'orígen desconegut, que segons el primer informe dels bombers que varen extingir el mateix, fou provocat des de l'exterior. El foc va generar danys materials considerables, sense deixar cap persona ferida. Per això comuniquem que el local estarà temporalment inhabilitat, tot i així, continuarem amb les activitats al local del costat (sobre la rambla).

Des del centre social anunciem que estem determinant les possibles causes de l'incendi per a dur a terme les accions pertinents.

Agraïm al barri, col•lectius i organitzacions socials els seu recolzament i solidaritat...

La metxa està encesa. Apàgala si pots

AlasBarricadas.org0 comentaris:

Publicar un comentarioSubscriure's a ::INFOPUNT:: [Llista distribució]
Correu electrònic:
Revisa la teua paperera, spam, correu no desitjat...

Enllaços

BANNER

Agenda de grupos anticomerciales

Si tienes un grupo, te interesa! Se retoma el proyecto destinado a tener una lista de grupos para tocar en jornadas y conciertos de CSO's y colectivos. Reenvía esta info a quien le pueda interesar. ABSTENERSE GRUPOS QUE QUIERAN HACERSE RICXS CON LA MÚSICA, SIN CRITERIOS DE DÓNDE, PORQUÉ, Y PARA QUÉ TOCAN. Si quereis formar parte de esta agenda, tenerla para montar un concierto, sugerir algo... mandad un correo a infopunt@gmail.com con los siguientes datos: -Nombre del grupo -Estilo musical -Ciudad -Contacto -Comentarios