[Castelló] Taller d'assemblees

Dissabte 13 de febrer. 11:30h. Casal Popular de Castelló.

BRICOLATGE PER A COL·LECTIUS: TALLER d'ASSEMBLEES


Des dels diferents col·lectius i organitzacions de base assembleària sovint ens trobem amb dificultats a l’hora de desenvolupar col·lectivament el treball de discussió, anàlisi, avaluació, coordinació o presa de decisions.

Conscients d’això, des de l’assemblea del Casal Popular de Castelló, us volem convidar a un Taller específic enfocat a debatre, analitzar i polir les dinàmiques de les assemblees dels nostres col·lectius i espais de treball.

Realitzat per Iñaki Aicart (membre del Casal Popular i del col·lectiu editor del periòdic llibertari Cultura Obrera de Mallorca), el Taller es dividirà en dues sessions -matí i vesprada-, cercant abordar el tema des d’una vessant pràctica, dinàmica, participativa i especialment enfocada als problemes concrets amb els que es troben les persones i col·lectius participants.
Si estàs interessada en participar, recomanem apuntar-se previament:
casalpopulardecastello@gmail.comCasal Popular de Castelló
0 comentaris:

Publicar un comentarioSubscriure's a ::INFOPUNT:: [Llista distribució]
Correu electrònic:
Revisa la teua paperera, spam, correu no desitjat...

Enllaços

BANNER

Agenda de grupos anticomerciales

Si tienes un grupo, te interesa! Se retoma el proyecto destinado a tener una lista de grupos para tocar en jornadas y conciertos de CSO's y colectivos. Reenvía esta info a quien le pueda interesar. ABSTENERSE GRUPOS QUE QUIERAN HACERSE RICXS CON LA MÚSICA, SIN CRITERIOS DE DÓNDE, PORQUÉ, Y PARA QUÉ TOCAN. Si quereis formar parte de esta agenda, tenerla para montar un concierto, sugerir algo... mandad un correo a infopunt@gmail.com con los siguientes datos: -Nombre del grupo -Estilo musical -Ciudad -Contacto -Comentarios