[Alcoi] "Cicles temàtics" al CSO Cals Flares + sopar



L'inici del "Cicles temàtics" al CSO Cals Flares d'Alcoi, tindrà lloc aquest proper divendres. No es tracta de res més que intentar aprofundir en temes que ens interessen sense presses i prenent-nos el temps que considerem oportú.Aprofitarem part del material audiovisual i escrit del qual disposa la biblioteca social del centre així com el que vaja sorgint.

Aquest divendres a les 20:30 donarem inici al primer cicle sobre presons i repressió. Començarem per fer una aproximació a la realitat de les presons a l'estat espanyol per tractar de partir d'un coneixement base. Seguidament passarem el documental "La ventana rota" (Hautsitako lehioa), de la ESCAC (Escola de Cinema de Catalunya) dirigida per Eñaut Tolosa i Hammudi AL-Rahmoun. A través de les històries de diversos xics detinguts per «kale borroka» i les paraules pronunciades pel llavors jutge de l'Audiència Provincial de Madrid, Joaquín Navarro Esteban, ens endinsem en la terrible i silenciada realitat d'Euskadi. (Tràiler)

En acabar soparet de baix del braç i picaeta solidària (fruits secs, cervessa, sucs, etc) per a recolzament a persones preses.




0 comentaris:

Publicar un comentario



Subscriure's a ::INFOPUNT:: [Llista distribució]
Correu electrònic:
Revisa la teua paperera, spam, correu no desitjat...

Enllaços

BANNER

Agenda de grupos anticomerciales

Si tienes un grupo, te interesa! Se retoma el proyecto destinado a tener una lista de grupos para tocar en jornadas y conciertos de CSO's y colectivos. Reenvía esta info a quien le pueda interesar. ABSTENERSE GRUPOS QUE QUIERAN HACERSE RICXS CON LA MÚSICA, SIN CRITERIOS DE DÓNDE, PORQUÉ, Y PARA QUÉ TOCAN. Si quereis formar parte de esta agenda, tenerla para montar un concierto, sugerir algo... mandad un correo a infopunt@gmail.com con los siguientes datos: -Nombre del grupo -Estilo musical -Ciudad -Contacto -Comentarios