[Alcoi] "Cicles temàtics" al CSO Cals Flares + soparL'inici del "Cicles temàtics" al CSO Cals Flares d'Alcoi, tindrà lloc aquest proper divendres. No es tracta de res més que intentar aprofundir en temes que ens interessen sense presses i prenent-nos el temps que considerem oportú.Aprofitarem part del material audiovisual i escrit del qual disposa la biblioteca social del centre així com el que vaja sorgint.

Aquest divendres a les 20:30 donarem inici al primer cicle sobre presons i repressió. Començarem per fer una aproximació a la realitat de les presons a l'estat espanyol per tractar de partir d'un coneixement base. Seguidament passarem el documental "La ventana rota" (Hautsitako lehioa), de la ESCAC (Escola de Cinema de Catalunya) dirigida per Eñaut Tolosa i Hammudi AL-Rahmoun. A través de les històries de diversos xics detinguts per «kale borroka» i les paraules pronunciades pel llavors jutge de l'Audiència Provincial de Madrid, Joaquín Navarro Esteban, ens endinsem en la terrible i silenciada realitat d'Euskadi. (Tràiler)

En acabar soparet de baix del braç i picaeta solidària (fruits secs, cervessa, sucs, etc) per a recolzament a persones preses.
0 comentaris:

Publicar un comentarioSubscriure's a ::INFOPUNT:: [Llista distribució]
Correu electrònic:
Revisa la teua paperera, spam, correu no desitjat...

Enllaços

BANNER

Agenda de grupos anticomerciales

Si tienes un grupo, te interesa! Se retoma el proyecto destinado a tener una lista de grupos para tocar en jornadas y conciertos de CSO's y colectivos. Reenvía esta info a quien le pueda interesar. ABSTENERSE GRUPOS QUE QUIERAN HACERSE RICXS CON LA MÚSICA, SIN CRITERIOS DE DÓNDE, PORQUÉ, Y PARA QUÉ TOCAN. Si quereis formar parte de esta agenda, tenerla para montar un concierto, sugerir algo... mandad un correo a infopunt@gmail.com con los siguientes datos: -Nombre del grupo -Estilo musical -Ciudad -Contacto -Comentarios