[AV3J] Pròxima concentració Associació Víctimes del Metro 3 de Juliol

El dia 3 de juliol de 2006 van morir 43 persones en un accident de la Línia 1 del Metro a la ciutat de València i altres 47 van quedar ferides de diversa consideració.
L'Associació Víctimes del Metro 3 de Juliol es concentra cada dia 3 de cada mes al centre de València per a continuar exigint una investigació independent que explique què va passar realment aquell dia al túnel de la Línia 1, i que les persones responsables de l'accident assumesquen les seues responsabilitats.
La pròxima concentració serà dimecres 3 de febrer de 2009 a les 19:00 hores, a la plaça de la Mare de Déu de València.

Reporte AVM3j, 3 gener 2010 + Columna + AVM3j
Fuente: Barriodelcarment.net

0 comentaris:

Publicar un comentarioSubscriure's a ::INFOPUNT:: [Llista distribució]
Correu electrònic:
Revisa la teua paperera, spam, correu no desitjat...

Enllaços

BANNER

Agenda de grupos anticomerciales

Si tienes un grupo, te interesa! Se retoma el proyecto destinado a tener una lista de grupos para tocar en jornadas y conciertos de CSO's y colectivos. Reenvía esta info a quien le pueda interesar. ABSTENERSE GRUPOS QUE QUIERAN HACERSE RICXS CON LA MÚSICA, SIN CRITERIOS DE DÓNDE, PORQUÉ, Y PARA QUÉ TOCAN. Si quereis formar parte de esta agenda, tenerla para montar un concierto, sugerir algo... mandad un correo a infopunt@gmail.com con los siguientes datos: -Nombre del grupo -Estilo musical -Ciudad -Contacto -Comentarios