[Alacant] Solidaritat de barri a barri amb el Cabanyal

Missatge aplegat al nostre correu [el de l'Escletxa]:

Coincidint amb la manifestació que ocorria hui a València en defensa del barri del Cabanyal, contra la prolongació de l'Avinguda de Blasco Ibañez i l'enderroc de prop 500 cases, s'ha penjat una pancarta a l'Hort Comunitari de Carolines en solidaritat amb els i les veïnes del Cabanyal.

Perquè tampoc ací es detenen els embargaments, dessallotjaments i enderrocs. Perquè no permetrem que posen preu a les nostres vides. Perquè hui són ells i demà podem ser nosaltres...FORA ESPECULADORS DELS NOSTRES BARRIS!


Ateneu Llibertari l'Escletxa

0 comentaris:

Publicar un comentarioSubscriure's a ::INFOPUNT:: [Llista distribució]
Correu electrònic:
Revisa la teua paperera, spam, correu no desitjat...

Enllaços

BANNER

Agenda de grupos anticomerciales

Si tienes un grupo, te interesa! Se retoma el proyecto destinado a tener una lista de grupos para tocar en jornadas y conciertos de CSO's y colectivos. Reenvía esta info a quien le pueda interesar. ABSTENERSE GRUPOS QUE QUIERAN HACERSE RICXS CON LA MÚSICA, SIN CRITERIOS DE DÓNDE, PORQUÉ, Y PARA QUÉ TOCAN. Si quereis formar parte de esta agenda, tenerla para montar un concierto, sugerir algo... mandad un correo a infopunt@gmail.com con los siguientes datos: -Nombre del grupo -Estilo musical -Ciudad -Contacto -Comentarios