[Alcoi] Activitats setmanals al CSO Cals Flares

- Taller de costura (també a Alacant hi ha un): C O R T E DE M A N G A ! és una proposta de taller de "corte y confección" amb un estil diferent al que les nostres iaies i mares van patir a les escoles del franquisme. Ara som nosaltres qui enfilen l'agulla. No hi ha res definit en este taller, "tot està per fer i tot és possible". Creació col·lectiva de (i amb) teixits segur que tu també tens alguna cosa a dir, a fer, a mostrar, a compartir, ... quedem tots els dijous a partir de les 11 del matí per "passar el dia", vine a l'hora que et va be, podem fer-nos dinaret.

- Biblioteca social: Obrim tots els dimecres de 18 a 21h. Tenim més de 1500 llibres de diferents temàtiques, pasquins, revistes, música, pel.lícules i documentals.

0 comentaris:

Publicar un comentarioSubscriure's a ::INFOPUNT:: [Llista distribució]
Correu electrònic:
Revisa la teua paperera, spam, correu no desitjat...

Enllaços

BANNER

Agenda de grupos anticomerciales

Si tienes un grupo, te interesa! Se retoma el proyecto destinado a tener una lista de grupos para tocar en jornadas y conciertos de CSO's y colectivos. Reenvía esta info a quien le pueda interesar. ABSTENERSE GRUPOS QUE QUIERAN HACERSE RICXS CON LA MÚSICA, SIN CRITERIOS DE DÓNDE, PORQUÉ, Y PARA QUÉ TOCAN. Si quereis formar parte de esta agenda, tenerla para montar un concierto, sugerir algo... mandad un correo a infopunt@gmail.com con los siguientes datos: -Nombre del grupo -Estilo musical -Ciudad -Contacto -Comentarios