[Alacant] Reforestació al Benacantil des de l'Hort Comunitari de Carolines - diumenge 28 de febrer

El diumenge 28 de febrer a les 11h del matí sortirem des de l'hortet per a anar fins a una de les vessants del Benacantil, on planterem pins, espart, romer... i deferents plantes silvestres que hem anat acumulant al llarg d'aquests mesos.

Volem que l'hortet puga ser també un punt d'obtenció de plantons, llavors i esqueixos que una volta preparats actúen com a diàspora repobladora i regeneradora del nostres entorn, ja siga urbà (solars) o bé asilvestrat (Serra Grossa, Benacantil, Llomes del Garbinet, Tossal...).

Us esperem!

0 comentaris:

Publicar un comentarioSubscriure's a ::INFOPUNT:: [Llista distribució]
Correu electrònic:
Revisa la teua paperera, spam, correu no desitjat...

Enllaços

BANNER

Agenda de grupos anticomerciales

Si tienes un grupo, te interesa! Se retoma el proyecto destinado a tener una lista de grupos para tocar en jornadas y conciertos de CSO's y colectivos. Reenvía esta info a quien le pueda interesar. ABSTENERSE GRUPOS QUE QUIERAN HACERSE RICXS CON LA MÚSICA, SIN CRITERIOS DE DÓNDE, PORQUÉ, Y PARA QUÉ TOCAN. Si quereis formar parte de esta agenda, tenerla para montar un concierto, sugerir algo... mandad un correo a infopunt@gmail.com con los siguientes datos: -Nombre del grupo -Estilo musical -Ciudad -Contacto -Comentarios