Nova edició (Ugly Bastards Cd) i novetats en Canya de la Muntanya Records

Hola a totes i a tots, un altre mes vos enviem les novetats que hem rebut a la distri així com la nostra última co-edició.

Podeu adquirir aquestes i altres referències bé als llocs on montem "la distri" bé per correu, fent la comanda a canyadelamuntanya@gmail.com. Si voleu vos podem enviar el cataleg complet, només l'heu de demanar. En primer lloc vos deixem la nostra nova referència i tot seguit la resta d'articles:

UGLY BASTARDS "Dia a dia" CD 3 €
Punk amb un toc molt peculiar. Velocitat i intensitat en un treball molt cuidat tant en lo musical i els textos com en la producció. Veus desgarrades i una secció de vents que els fa diferents.

http://www.myspace.com/uglybastardsmilitia

LAST UNDER THE SUN
"Gone" CD 5 €
Els Last Under the Sun porten tocant junts des del 2000, i aquest és fins a la data el seu últim treball. Hardcore molt original, amb reminiscències al posthardcore, el punk o el crust, tot adreçat amb molta melodia. Els seus musics han passat o estan a bandes com Police Bastard, Benediction, Sensa Yuma o Cerebral Fix.

http://www.myspace.com/lastunderthesun

THE MUERTAS
"Tanto odio acumulado" CD 2 €
Primer treball d'aquest grup de punk.

http://www.myspace.com/themuertas


MOBCHARGE
"Apocalyptic horror" LP - 12" 8 €
Punk al més pur estil Discharge.

http://www.myspace.com/mobcharge

BETON / BESTHÖVEN "Different wars...but still the same victims" LP - 7" 3.5 €
Ep compartit per aquestes dues bandes de crust ràpid i desgarrat, els uns d'Slovakia i els altres de Brazil.

http://www.myspace.com/betoncrust

WARTORN / LOS DOLARES
"Split Ep" LP - 7" 3 €
Compartit de punkcrust a dues cançons per cara. Els Wartorn tenen un so i influències amb un cert regust a metal, i Los Dolares encara que més desgarrats es permeten passatges mé slents i unes guitarres més melòdiques.

http://www.myspace.com/losdolares

--
Canya de la Muntanya Records
Edició i difusió no comercial
Alcoi -Serra de Mariola-
www.myspace.com/canyadelamuntanya

0 comentaris:

Publicar un comentarioSubscriure's a ::INFOPUNT:: [Llista distribució]
Correu electrònic:
Revisa la teua paperera, spam, correu no desitjat...

Enllaços

BANNER

Agenda de grupos anticomerciales

Si tienes un grupo, te interesa! Se retoma el proyecto destinado a tener una lista de grupos para tocar en jornadas y conciertos de CSO's y colectivos. Reenvía esta info a quien le pueda interesar. ABSTENERSE GRUPOS QUE QUIERAN HACERSE RICXS CON LA MÚSICA, SIN CRITERIOS DE DÓNDE, PORQUÉ, Y PARA QUÉ TOCAN. Si quereis formar parte de esta agenda, tenerla para montar un concierto, sugerir algo... mandad un correo a infopunt@gmail.com con los siguientes datos: -Nombre del grupo -Estilo musical -Ciudad -Contacto -Comentarios