Nova web de la ditstri Resposta Llibertaria [Pego]

Una distribuidora de material per a la crítica social, amb llibres, pasquins, revistes, música, ...www.respostallibertaria.blogspot.com-PRESENTACIÓ-

No és difícil alçar la vista i adonar-nos-en de que hi han un fum de coses que no funcionen com ens agradaria... ni és difícil sentir-nos reprimits i amb ànsies d'aconseguir alguna cosa millor, que de seguit titllen d'utòpica. No sabem cap a on tirar, estem desorientats i quasi alienats, però seguim sentint i somiant, i això moltes vegades és més valuós que la avorrida normalització imposada. D'una cosa n'estem ben segures: no ens anem a conformar, volem un canvi, i per canviar, haurem d'informar-nos i estructurar un poc les nostres idees. Caldrà doncs, realitzar un petit anàlisi de la situació en la que ens trobem i veure quines són les nostres opcions.
Sempre s'ha dit que la curiositat humana és una característica innata en la nostra espècie. Fins i tot Sòcrates afirmà que “l'única vida que mereix ser viscuda és aquella que és examinada”. Però, moltes vegades ens trobem amb una absència important de recursos, tant teòrics com pràctics. Des de Resposta Llibertària ens hem animat a elaborar aquest catàleg amb pràcticament la totalitat del material del que disposem, per posar-lo al teu abast, per a que qui ho desitge, sàpiga què oferim i es decidisca a satisfer la seva curiositat lliurement. Podràs observar que els preus són populars, funcionem d'una forma totalment autogestionada i no obtenim cap benefici econòmic personal, és a dir, tots els diners serveixen per a retroalimentar la distribuidora (pagar i aconseguir nou material), per col·laborar en edicions i, en alguns casos, participar en altres projectes de caire anticapitalista.
Diuen que vivim en la era de la comunicació, però sembla que estem més incomunicades que mai. Se’ns bombardeja diàriament amb informació mal contextualitzada, amagant darrere interessos clars. Per això, pensem que és necessari obrir noves vies i establir debats actius; optem pel material físic i l’intercanvi mà a mà, desenvolupant així relacions personals en xarxes reals. Eres tu qui ha d'elegir la informació, annalitzar-la i comprendre-la. Sols així podrem realitzar algun canvi funcional a les nostres vides, lluitar per un món millor, amb esperits més crítics i pràctiques més lliures.
Llig i lluita,
pensa i actuA!
Resposta Llibertària
febrer 2010

0 comentaris:

Publicar un comentarioSubscriure's a ::INFOPUNT:: [Llista distribució]
Correu electrònic:
Revisa la teua paperera, spam, correu no desitjat...

Enllaços

BANNER

Agenda de grupos anticomerciales

Si tienes un grupo, te interesa! Se retoma el proyecto destinado a tener una lista de grupos para tocar en jornadas y conciertos de CSO's y colectivos. Reenvía esta info a quien le pueda interesar. ABSTENERSE GRUPOS QUE QUIERAN HACERSE RICXS CON LA MÚSICA, SIN CRITERIOS DE DÓNDE, PORQUÉ, Y PARA QUÉ TOCAN. Si quereis formar parte de esta agenda, tenerla para montar un concierto, sugerir algo... mandad un correo a infopunt@gmail.com con los siguientes datos: -Nombre del grupo -Estilo musical -Ciudad -Contacto -Comentarios