Estudiants dretans, la premsa i el PP criminalitzen i tracten d' impedir una xerrada d'història

La xerrada enmarcada dintre de les jornades "Recuperem les arrels. Construïm el futur" i organitzada pel SEPC ha estat criminalitzada.


Hui vora les 12 del matí ha tingut lloc a la UV una conferència a càrrec de Carles Sastre ex militant de Terra Lliure; "La lluita clandestina per la independència". A primera hora del dia periòdics com "Las provincias" anunciaven i criminalitzaven aquesta xerrada i al seu ponent, afirmant que la xerrada era apologia del terrorisme.

Com era d' esperar, s' han personat davant de la facultat de geografia i història estudiants propers al PP com "Generació Universitària". L' exageració per part d' aquests "universitàris" ha provocat que una decena de mitjans de comunicació acudiren, sense estar convidats, a una xerrada sobre història del independentisme ocupant de gom a gom el Saló de Graus de la Facultat de Geografia i Història. Impedint, així, que varis estudiants pugueren accedir. Les persones a les quals ha estat imposible asistir a la conferència (ja que el Saló de Graus té limitacions d' espai) han tingut que suportar fora la presència d' estudiants militants del PP i afins al partit que esperaven l' eixida del ponent.

Aquest fet no deuria haver transcendit més, però pareix ser que al estar suspessos els enderrocs al Cabanyal, les joventuts "peperes" tenen que invertir el seu temps lliure provocant situacions surrealistes i tenses al voltant de xerrades de caire històric per a poder criminalitzar després. Una volta més els radicals que governen aquesta ciutat han vist frustat el seu intent d' enfrontament amb la resta d' estudiants que només volien informació de "la lluita clandestina per la independència" i tindre una visió històrica més ampla.

AVEU (asociación valenciana de estudiantes universitarios), ha comunicat que tractarà de dur a la UV als tribunals per permetre una conferència sobre història del moviment independentista. Per altra banda, "Generació estudiantil" ha acusat a Carles Sastre d' assasí i terrorista afirmant que "no tuvo vergüenza cuando asesinó a tres inocentes, hoy sí que lo ha tenido de salir del Salón de Grados y mirarnos a los ojos”.(sic)

Aquesta pàgina de contrainformació tot i no compartir plenament la ideologia amb el SEPC, si que és amant de la memòria dels moviments revolucionaris al voltant de la història. Esperem que es continuen organitzant activitats com aquestes tant en la universitat com als centres socials de València per poder gaudir de l' altra cara de la història, l'amagada.

Infopunt

0 comentaris:

Publicar un comentario



Subscriure's a ::INFOPUNT:: [Llista distribució]
Correu electrònic:
Revisa la teua paperera, spam, correu no desitjat...

Enllaços

BANNER

Agenda de grupos anticomerciales

Si tienes un grupo, te interesa! Se retoma el proyecto destinado a tener una lista de grupos para tocar en jornadas y conciertos de CSO's y colectivos. Reenvía esta info a quien le pueda interesar. ABSTENERSE GRUPOS QUE QUIERAN HACERSE RICXS CON LA MÚSICA, SIN CRITERIOS DE DÓNDE, PORQUÉ, Y PARA QUÉ TOCAN. Si quereis formar parte de esta agenda, tenerla para montar un concierto, sugerir algo... mandad un correo a infopunt@gmail.com con los siguientes datos: -Nombre del grupo -Estilo musical -Ciudad -Contacto -Comentarios