"La ciutat no és una empresa!" - 37 anarquistes detinguts a Poznan (Polonia) després de xocs amb policia

"La ciutat no és una empresa!" - 37 anarquistes detinguts a Poznan després de xocs amb policia

Imatges:
http://www.rozbrat.org/informacje/rozbrat-zostaje/656-ranni-i-zatrzymani

Dilluns, 8 de març de 2010, unes 50 persones del Col.lectiu okupa Rozbrat van fer una demostració davant la porta del Centre Internacional de Fires de Poznan, on tenia lloc un congrés dels ajuntaments de tota Polònia. Cridant consignes "la ciutat no és una empresa. Rozbrat es queda! ", els anarquistes van bloquejar la porta. Molts vehicles amb els funcionaris es van veure obligats a retrocedir.

Després d'un temps, els protestants van decidir caminar cap a dintre de les instal.lacions de la Fira, no van ser aturats per ningú. Llavors, van tractar d'entrar dintre de l'edifici on el Congrés tenia lloc. Van ser atacats per la policia. Alguns dels anarquistes van ser fortament colpejats, van ser detinguts 37 i conduïts a tres comissaries diferents. La majoria d'ells ja estan en llibertat amb càrrecs de poca importància. Però 3 persones serien acusades d´atac a l´autoritat, els tres encara estarien a la presó.

L'objectiu de la manifestació era demostrar que l'Ajuntament de Poznan no està interessat en desenvolupar la vessant cultural i social de la ciutat i que només es preocupen pels beneficis dels inversors adinerats.


L'acció del dilluns va ser una crida a la manifestació del 20 de març



0 comentaris:

Publicar un comentario



Subscriure's a ::INFOPUNT:: [Llista distribució]
Correu electrònic:
Revisa la teua paperera, spam, correu no desitjat...

Enllaços

BANNER

Agenda de grupos anticomerciales

Si tienes un grupo, te interesa! Se retoma el proyecto destinado a tener una lista de grupos para tocar en jornadas y conciertos de CSO's y colectivos. Reenvía esta info a quien le pueda interesar. ABSTENERSE GRUPOS QUE QUIERAN HACERSE RICXS CON LA MÚSICA, SIN CRITERIOS DE DÓNDE, PORQUÉ, Y PARA QUÉ TOCAN. Si quereis formar parte de esta agenda, tenerla para montar un concierto, sugerir algo... mandad un correo a infopunt@gmail.com con los siguientes datos: -Nombre del grupo -Estilo musical -Ciudad -Contacto -Comentarios