[Alacant] Convocatòria d'assemblea per a les Fogueres Combatives '10 (dilluns 22 de març)

A l’any 2005 un grup de gent inquieta organitzava per primera vegada tot un assortiment d’activitats de caràcter combatiu com a alternativa a l’oferta d’oci “caspós” que ens ofereixen l’Ajuntament i la Comissió de Festes a la nostra festa major, Les Fogueres.

Aquestes foren les primeres “Fogueres Combatives”, però ni de bon tros les últimes. Per commemorar el solstici d’estiu i la nit de Sant Joan a la manera de la “terreta”, any rere any s’ha vingut elaborant un calendari d’activitats alternatiu que vertebren unes festes radicalment oposades al que simbolitza la festa oficial. Any rere any fins l’any passat.

Ara una colla de gent ens hem propossat agafar el relleu. Volem organitzar unes festes autogestionades i combatives a la nostra manera, però respectant l’esperit de rebel·lia dels darrers anys. La nostra intenció és quallar una assemblea autònoma i independent que només s’encarregue de la realització i de la perpetuació en el temps d’una alternativa a les festes oficials de Fogueres.

Per a tal propòsit, per a vore-mos les cares i començar a possar idees en comú, hem decidit convocar una primera assemblea aquest dilluns 22 de març a les 20:00 h al local de la Colla dels Dimonis “La Ceba”, al carrer Alcalá Galiano nº 54, al costat de la Plç. Palmeretes .

Si t’interessa, vine i participa, ajuda’ns a prendre el carrer amb unes festes autogestionades, populars i combatives.



VI Intifada Bacora


0 comentaris:

Publicar un comentario



Subscriure's a ::INFOPUNT:: [Llista distribució]
Correu electrònic:
Revisa la teua paperera, spam, correu no desitjat...

Enllaços

BANNER

Agenda de grupos anticomerciales

Si tienes un grupo, te interesa! Se retoma el proyecto destinado a tener una lista de grupos para tocar en jornadas y conciertos de CSO's y colectivos. Reenvía esta info a quien le pueda interesar. ABSTENERSE GRUPOS QUE QUIERAN HACERSE RICXS CON LA MÚSICA, SIN CRITERIOS DE DÓNDE, PORQUÉ, Y PARA QUÉ TOCAN. Si quereis formar parte de esta agenda, tenerla para montar un concierto, sugerir algo... mandad un correo a infopunt@gmail.com con los siguientes datos: -Nombre del grupo -Estilo musical -Ciudad -Contacto -Comentarios