[Fotos] Acció a València en solidaritat amb les persones preses

Joves solidaris amb les persones preses han realitzat una acció aquest matí per reivindicar la llibertat dels presos i preses.

Conjuntament amb el desplegament d'una pancarta en l'estació d'autobusos de València, s'ha realitzat una massiva pegada de cartells en els autobusos metropolitans de la EMT en els que es podia llegir "LLIBERTAT PRESOS EN LLUITA".

Comunicat repartit durant l'acció:

"Aquesta és una acció per tal de visibilitzar el conflicte permanent de l'Estat contra les persones preses, sobretot contra aquelles que lluiten pels seus drets i contra les barbaritats que cometen les institucions allà dins.

Hui despengem aquesta pancarta com a protesta pública en solidaritat amb moltes persones que, a pesar de ser constantment trepitjades i trobant-se en la major desprotecció, lluiten, ahir com hui, en les condicions més inhumanes d'aquest bonic i asèptic “Estat de Dret”.

Fem aquesta acció per denunciar que la cadena perpètua existeix des de sempre a aquest país encara que encoberta i sols per als/les presos/es que protesten.

Casos com els dels recentment alliberats, Manuel Pinteño, que amb una condemna de 6 anys, ja portava 33 a la presó (sense tindre delictes de sang o contra les persones) però que ha lluitat dins la presó amb totes les seues forces i que l'han dut a passar-se la major part del temps en aïllament.
O el cas d'Amadeu Casellas, pres fa 28 anys i que ha estat obligat a fer, al darrer any, 2 vagues de fam per no concedir-li els seus drets penitenciaris,... i tants altres en situacions semblants, situacions a les que la societat dóna l'esquena per mirar les mentides que ens diu el nostre televisor.

Fem aquesta acció per protestar per l'empresonament de joves activistes a tot l'Estat. Són més de 800 els/les presos/es polítics, hi ha més de 70000 presos/ es a les presons i cada any augmenten sense parar, cada vegada més presons, com ara la de Set Aigües. El negoci carcelari augmenta dividends exponencialment i milers de presos treballen per una misèria....

Els lladres de debò continuen lliures, els assassins de debò els paguem amb els nostres impostos, els torturadors de debò manen sobre les nostres vides, els mafiosos de debò tots sabem qui són...

Fem aquesta acció, al fi i a la cap, en contra dels centres d'extermini que són les presons".

SI PROTESTES POTS SER EL SEGÜENT...
CONTRA LA CADENA PERPÈTUA, LEGAL O ENCOBERTA!!!!!
ENDERROQUEM ELS MURS!!!!!!
AMNISTIA TOTAL!!!!!!











0 comentaris:

Publicar un comentario



Subscriure's a ::INFOPUNT:: [Llista distribució]
Correu electrònic:
Revisa la teua paperera, spam, correu no desitjat...

Enllaços

BANNER

Agenda de grupos anticomerciales

Si tienes un grupo, te interesa! Se retoma el proyecto destinado a tener una lista de grupos para tocar en jornadas y conciertos de CSO's y colectivos. Reenvía esta info a quien le pueda interesar. ABSTENERSE GRUPOS QUE QUIERAN HACERSE RICXS CON LA MÚSICA, SIN CRITERIOS DE DÓNDE, PORQUÉ, Y PARA QUÉ TOCAN. Si quereis formar parte de esta agenda, tenerla para montar un concierto, sugerir algo... mandad un correo a infopunt@gmail.com con los siguientes datos: -Nombre del grupo -Estilo musical -Ciudad -Contacto -Comentarios