Comença el desallotjament de l'acampada anti-MAT

Avui des de les 6:30 aprox. ha començat el desallotjament de l'ocupació forestal anti-mat. Es preveu llarg, asi que animem a tot el món a arribar i donar suport als ocupants! De moment sembla ser que hi ha 3 detinguts. Anirem informant quan tinguem notícies fresques!

********************************************************************************

La zona està ocupada per mossos d'esquadra, segurates d'Eulen, secretes... La zona dels voltants de l'ocupació està envoltada en mig kilòmetre a la redona. No es permet el pas a la premsa alternativa (Directa) ni local (Altaveu de Sant Hilari) ni als mass media (hi ha càmeres de TV1 i TV3). L'ordre de desallotjament fou expedida ahir en el jutjat de Santa Coloma de Farners.
En el poble de Sant Hilari també hi ha secretes. Si pugeu als boscos, vigileu. Es fa una crida a la solidaritat en la zona, a Barcelona o on siga!!!

La informació sobre detingudes/retingudes continua sent de tres persones.

*********************************************************************************

Segons s'ha informat al llarg d'aquest matí, els mossos han començat a desallotjar el campament contra la MAT (Xarxa Eléctrica de Molt Alta Tensió) en el qual un bon nombre de persones duen resistint des del passat 17 d'Octubre. Aquesta okupación forestal s'ha realitzat en la zona on està previst que es construeixi la torre 114 de la MAT, una línia d'electricitat d'Alta Tensió que pretén unir la província de Girona amb el sud de França. De moment, segons han informat han estat detingudes 3 persones. S'ha fet una crida perquè acudeixin quantes més persones millor a donar suport la resistència, la qual preveuen que serà llarga. Per a saber on se situa l'okupació forestal es pot mirar la web desdelsboscos.blogspot.com, i en tot cas es pot acudir al Casal Popular El Trabuc, situat en Sant Hilari, on s'ha instal·lat un punt d'informació en el qual s'informa de com pujar al campament.

*********************************************************************************



*********************************************************************************

Més informació: desdelsboscos.blogspot.com

0 comentaris:

Publicar un comentario



Subscriure's a ::INFOPUNT:: [Llista distribució]
Correu electrònic:
Revisa la teua paperera, spam, correu no desitjat...

Enllaços

BANNER

Agenda de grupos anticomerciales

Si tienes un grupo, te interesa! Se retoma el proyecto destinado a tener una lista de grupos para tocar en jornadas y conciertos de CSO's y colectivos. Reenvía esta info a quien le pueda interesar. ABSTENERSE GRUPOS QUE QUIERAN HACERSE RICXS CON LA MÚSICA, SIN CRITERIOS DE DÓNDE, PORQUÉ, Y PARA QUÉ TOCAN. Si quereis formar parte de esta agenda, tenerla para montar un concierto, sugerir algo... mandad un correo a infopunt@gmail.com con los siguientes datos: -Nombre del grupo -Estilo musical -Ciudad -Contacto -Comentarios