Acció a València per donar difusió al cas d´Amadeu.

El darrer 8 d’octubre el Bloc Jove organitzava un concert a Godella amb les actuacions de MC Fabre, Rapsodes, Pirats Sound Sistema i Orxata Sound System. Davant la necessitat urgent de donar difusió al cas del nostre company a presó Amadeu Casellas, un grup de joves de València decidiren pujar al escenari i llegir un comunicat durant l’actuació del grup d’electrònica Orxata Sound System.


Aquesta acció en tot moment contava amb el recolzament del col•lectiu musical que prèviament donà permís i mostrà il•lusió davant d’aquesta iniciativa. L’acció, que consistia en sortir a l’escenari pancarta en mà i llegir un comunicat de suport, rebré forts aplaudiments dels allí presents.

Tot i això les joventuts del partit polític “Bloc, nacionalista valencià” no es van prendre tant bé la iniciativa i demanaren explicacions del perquè no s’havia contactat amb ells per a que donaren permís. La gent participant recriminà que no el necessitaven perquè qui realment tenia el poder d’impedir-ho era el grup ja que era la seua actuació, i no ho feren perquè eren conscients de la gravetat del assumpte.

Aquesta acció és una de les més que es fan dia a dia i es faran mentre que Amadeu no aconseguisca la seua anhelada i merescuda llibertat. Perquè la lluita d’Amadeu és la lluita de tots, la lluita dels i les oprimides que dia rere dia són torturats i humiliats a les presons.

Perquè no hi ha lloc a l´ indiferència:

AMADEU CASELLAS. LLIBERTAT O MORT

0 comentaris:

Publicar un comentarioSubscriure's a ::INFOPUNT:: [Llista distribució]
Correu electrònic:
Revisa la teua paperera, spam, correu no desitjat...

Enllaços

BANNER

Agenda de grupos anticomerciales

Si tienes un grupo, te interesa! Se retoma el proyecto destinado a tener una lista de grupos para tocar en jornadas y conciertos de CSO's y colectivos. Reenvía esta info a quien le pueda interesar. ABSTENERSE GRUPOS QUE QUIERAN HACERSE RICXS CON LA MÚSICA, SIN CRITERIOS DE DÓNDE, PORQUÉ, Y PARA QUÉ TOCAN. Si quereis formar parte de esta agenda, tenerla para montar un concierto, sugerir algo... mandad un correo a infopunt@gmail.com con los siguientes datos: -Nombre del grupo -Estilo musical -Ciudad -Contacto -Comentarios