Solidaridad víctimas del metro

Han passat tres anys i dos mesos des del pitjor accident de Metro ocorregut a Europa, en el que 43 persones van perdre la vida i altres 47 van resultar ferides, abans d’arribar a l’estació de Jesús (València).
En un sistema públic de transport, que havia d'haver estat en perfectes condicions de seguretat i de manteniment, es van desencadenar en uns segons una tragèdia col·lectiva i desenes de tragèdies personals. Molts interrogants continuen sense resposta.
L'Associació Víctimes del Metro 3 de Juliol es concentra cada dia 3 de cada mes al centre de València per a continuar exigint respostes. La pròxima concentració serà dijous 3 de novembre de 2009 a les 19:00 hores, a la plaça de la Mare de Déu.

0 comentaris:

Publicar un comentarioSubscriure's a ::INFOPUNT:: [Llista distribució]
Correu electrònic:
Revisa la teua paperera, spam, correu no desitjat...

Enllaços

BANNER

Agenda de grupos anticomerciales

Si tienes un grupo, te interesa! Se retoma el proyecto destinado a tener una lista de grupos para tocar en jornadas y conciertos de CSO's y colectivos. Reenvía esta info a quien le pueda interesar. ABSTENERSE GRUPOS QUE QUIERAN HACERSE RICXS CON LA MÚSICA, SIN CRITERIOS DE DÓNDE, PORQUÉ, Y PARA QUÉ TOCAN. Si quereis formar parte de esta agenda, tenerla para montar un concierto, sugerir algo... mandad un correo a infopunt@gmail.com con los siguientes datos: -Nombre del grupo -Estilo musical -Ciudad -Contacto -Comentarios