El pròxim divendre 30 d'Octubre, inauguraciào d'un nou espai autogestionat en València.

El pròxim divendre 30 d'Octubre, inauguraciào d'un nou espai autogestionat en València.

Després de diversos anys i un parell de mesos acondicionant el lloc, Orxata Negra estrenarà aquest divendres 30 d'Octubre a les 22h, el seu nou espai amb un concert de grups de la familia: DERROTA (http://www.myspace.com/derrota) y MUERTE A LA MUERTE (HC PUNK con gente de venereans, CSC, antiplayax...). Després hi haurà musica i bon ambient, el concert serà totalment gratuit i hi haurà beguda a preus populars.

La direcci'o és Carrera Font d'En Corts Num.184, just al costat d'una tenda de productes agricoles i en front de Mercavalencia.

Mapa


Més informaciò: http://www.myspace.com/orxatafest

0 comentaris:

Publicar un comentarioSubscriure's a ::INFOPUNT:: [Llista distribució]
Correu electrònic:
Revisa la teua paperera, spam, correu no desitjat...

Enllaços

BANNER

Agenda de grupos anticomerciales

Si tienes un grupo, te interesa! Se retoma el proyecto destinado a tener una lista de grupos para tocar en jornadas y conciertos de CSO's y colectivos. Reenvía esta info a quien le pueda interesar. ABSTENERSE GRUPOS QUE QUIERAN HACERSE RICXS CON LA MÚSICA, SIN CRITERIOS DE DÓNDE, PORQUÉ, Y PARA QUÉ TOCAN. Si quereis formar parte de esta agenda, tenerla para montar un concierto, sugerir algo... mandad un correo a infopunt@gmail.com con los siguientes datos: -Nombre del grupo -Estilo musical -Ciudad -Contacto -Comentarios