[dimarts 6-octubre] Menjador popular al Kafenet de Psicologia


El pròxim dimarts 6 d'octubre es celebrará el primer menjador popular i vegà al Kafenet de psicologia, al campus de blasco ibañez. Està en marxa una nova iniciativa de comunicació i contrainformació (ací teniu mes informació), i per tal de poder dur-la a terme s'organitzarà una vegada al mes un menjador a 3€, per autogestionar el periòdic, oferir una alternativa als poc econòmics menjars de la universitat i un espai d'encontre per a qui vulga.


Així es que, des del pròxim dimarts 6 d'octubre, el primer dimarts de cada mes (excepte de gener!) es durà a terme un menjador per a l'autogestió de EL BLOCAO i altres projectes de l'assemblea d'estudiants llibertaris. esteu totes i tots convidades!

agraïm la difusió de la notícia, i més encara l'asistència!

us adjuntem el cartell per si voleu treure còpies!

0 comentaris:

Publicar un comentarioSubscriure's a ::INFOPUNT:: [Llista distribució]
Correu electrònic:
Revisa la teua paperera, spam, correu no desitjat...

Enllaços

BANNER

Agenda de grupos anticomerciales

Si tienes un grupo, te interesa! Se retoma el proyecto destinado a tener una lista de grupos para tocar en jornadas y conciertos de CSO's y colectivos. Reenvía esta info a quien le pueda interesar. ABSTENERSE GRUPOS QUE QUIERAN HACERSE RICXS CON LA MÚSICA, SIN CRITERIOS DE DÓNDE, PORQUÉ, Y PARA QUÉ TOCAN. Si quereis formar parte de esta agenda, tenerla para montar un concierto, sugerir algo... mandad un correo a infopunt@gmail.com con los siguientes datos: -Nombre del grupo -Estilo musical -Ciudad -Contacto -Comentarios