Amadeu Casellas surt de la presó

El director del centre penitenciari conclou que ha complert vuit anys de pena més del compte

El pres Amadeu Casellas ha sortit aquest migdia de la presó, després de vint-i-quatre anys empresonat. Fonts properes al pres han explicat a VilaWeb que el director del centre penitenciari de Girona havia unificat els expedients de l'antic codi penal i del nou i, un cop fet els còmputs de les penes, havia conclòs que Casellas ha complert vuit anys de pena que no li corresponien. Segons aquestes fonts, ja feia de temps que Casellas i els seus companys denunciaven aquesta situació i que l'home estava complint més anys del compte, però els responsables de Justícia i centres penitenciaris 'sempre ho havien negat'.

No ha estat fins ara que un jutge ha comprovat els expedients i ha resolt que Casellas hauria d'haver sortit de la presó vuit anys enrere.

de: www.vilaweb.cat




3 comentarios:

  1. altra bona notícia per a la lluita anticarcelària, pareix que comença a donar resultats el treball fet durant aquests anys. no podem oblidar però que aço no ha fet més que començar, i que son molts els que encara romanen dins, i que continuen entrant dia a dia.

    llibertat preses i presos!

    les presons per a qui les construeix!

    pd. a l'espera d'algun comentari de l'amadeu o d'algú proper al cas!

    ResponderEliminar
  2. Ánimo! que se asiente la lucha anticarcelaria y se extiendan los frentes!

    ResponderEliminar
  3. Amadeu Casellas, en llibertat

    www.setmanaridirecta.info


    http://www.vilaweb.cat/noticia/3699875/amadeu-casellas-surt-preso.html


    http://www.elperiodico.com/default.asp?idpublicacio_PK=46&idioma=CAS&idnoticia_PK=694518&idseccio_PK=1008&h=


    http://es.wikipedia.org/wiki/Amadeu_Casellas_Ramón

    ResponderEliminar



Subscriure's a ::INFOPUNT:: [Llista distribució]
Correu electrònic:
Revisa la teua paperera, spam, correu no desitjat...

Enllaços

BANNER

Agenda de grupos anticomerciales

Si tienes un grupo, te interesa! Se retoma el proyecto destinado a tener una lista de grupos para tocar en jornadas y conciertos de CSO's y colectivos. Reenvía esta info a quien le pueda interesar. ABSTENERSE GRUPOS QUE QUIERAN HACERSE RICXS CON LA MÚSICA, SIN CRITERIOS DE DÓNDE, PORQUÉ, Y PARA QUÉ TOCAN. Si quereis formar parte de esta agenda, tenerla para montar un concierto, sugerir algo... mandad un correo a infopunt@gmail.com con los siguientes datos: -Nombre del grupo -Estilo musical -Ciudad -Contacto -Comentarios