Infopunt 17-30 de maig de 2010

5 comentarios:

 1. Hola!!No sabia on escriure açò així ke he cregut que aquest seria el millor espai ja que és una qüestió general...He anat un parell de vegades a un c.s.o. anomenat "El antro" que està pel carmen i la veritat que m'agrada el rotllo que té la gent. M'extranya no trobar per ací mai activitats ni notícies relacionades amb aquest lloc. Així que aprofite per a preguntar si algú coneix com enterar-se un poc millor del que organitzen per allí...Gràcies!!!

  ResponderEliminar
 2. el antro no es un espacio politico, es un nido de costras

  ResponderEliminar
 3. Ja te dic que no sóc asidua al lloc, peró a un parell de concerts que he anat tampoc m'han paregut costras deberes...De fet he raonat en gent (que no sé si eren d'allí) i no em donaren eixa impressió. Val!De totes maneres ja puc fer-me una idea de perquè no trobe res per ací...Gràcies!!

  ResponderEliminar
 4. Des de infopunt no s' acusa a ningú de crostres, si no es troba informació és perquè aquest espai no s' ha posat en contacte amb Infopunt i per tant no saben com s' organitzen, on destinen els diners recaudats, qui és el seu objectiu, si duuen una lluita política, etc. Llavors no sabem si som afins o no.

  Si busques informació d' aquest espai trobaràs cartells per diversos llocs (facultats, Benimaclet, Cedro, Carme, etc)

  ResponderEliminar
 5. El Antro no es un cso ni un nido de costras como dice ese de arriba, es un garito donde se montan conciertos de grupos ke no tienen donde tokar todos los findes, y la gente se reune alli a pasarselo bien. Todos los beneficios son para colegas presos, movidas judiciales etc...
  nadie se lleva un duro por currar alli. Lucha politica? La ke lleve kada uno dia a dia. Personalmente pienso ke mucha gente ke lleva cso's no lleva lucha politica, sino ke monta un par de charlas y un pase de video de algun documental y se keda con la concicencia trankila de ke es un luchador.

  Aupa El Antro coño!

  ResponderEliminarSubscriure's a ::INFOPUNT:: [Llista distribució]
Correu electrònic:
Revisa la teua paperera, spam, correu no desitjat...

Enllaços

BANNER

Agenda de grupos anticomerciales

Si tienes un grupo, te interesa! Se retoma el proyecto destinado a tener una lista de grupos para tocar en jornadas y conciertos de CSO's y colectivos. Reenvía esta info a quien le pueda interesar. ABSTENERSE GRUPOS QUE QUIERAN HACERSE RICXS CON LA MÚSICA, SIN CRITERIOS DE DÓNDE, PORQUÉ, Y PARA QUÉ TOCAN. Si quereis formar parte de esta agenda, tenerla para montar un concierto, sugerir algo... mandad un correo a infopunt@gmail.com con los siguientes datos: -Nombre del grupo -Estilo musical -Ciudad -Contacto -Comentarios