Nº 2 del Ara o Mai, ja en paper!

Ja està en paper el segon número de l’Ara o Mai.

Descarregar ací: http://araomaivlc.files.wordpress.com/2012/02/araomai2.pdf

Aquesta publicació naix de la necessitat de tindre canals de comunicació alternatius, amb la intenció de poder difondre diferents anàlisis i noticies de la realitat que ens envolta. Els textos pretenen impulsar el debat, la reflexió i l’acció en temes que considerem importants. Alguns dels articles que conformen la publicació els hem realitzat nosaltres mateixa després d’una posada en comú, els altres són escrits de diferents grups o individus que considerem interessant difondre’ls. Açò no significa que compartim totes i cadascuna de les idees que es reflectixen. Allò que volem és fer arribar aquestos plantejaments sense intermediaris, sense mitges tintes, volem fer-ho per nosaltres mateixa. Esperem que la lectura d’aquest periòdic no et deixe indiferent.

Ara o Mai és un projecte autogestionat, és a dir, estem al marge de les institucions estatals i no rebem subvencions. Ningú dels que participem traguem cap altre benefici més que la difusió de les nostres idees, a més a més, és gratuïta, degut a que no volem mercantilitzar-la. Però la impressió del periòdic té un cost elevat, així doncs estem obertes i agraïm qualsevol tipus d’ajuda. Per últim, i com ja haureu vist, intentem escriure els textos en femení, pretenent així evidenciar les desigualtats de gènere imperants en la nostra societat.

http://araomaivlc.wordpress.com

0 comentaris:

Publicar un comentario



Subscriure's a ::INFOPUNT:: [Llista distribució]
Correu electrònic:
Revisa la teua paperera, spam, correu no desitjat...

Enllaços

BANNER

Agenda de grupos anticomerciales

Si tienes un grupo, te interesa! Se retoma el proyecto destinado a tener una lista de grupos para tocar en jornadas y conciertos de CSO's y colectivos. Reenvía esta info a quien le pueda interesar. ABSTENERSE GRUPOS QUE QUIERAN HACERSE RICXS CON LA MÚSICA, SIN CRITERIOS DE DÓNDE, PORQUÉ, Y PARA QUÉ TOCAN. Si quereis formar parte de esta agenda, tenerla para montar un concierto, sugerir algo... mandad un correo a infopunt@gmail.com con los siguientes datos: -Nombre del grupo -Estilo musical -Ciudad -Contacto -Comentarios