[BCN] Detinguts dos estudiants que tractaven d'entrar a la conselleria d'Economia

Uns 70 universitaris s'havien concentrat a les portes de la conselleria i han tractat de saltar el cordó policial

Els Mossos d'Esquadra han detingut avui dos estudiants que intentaven entrar a la seu de la conselleria d'Economia a Barcelona, a rambla de Catalunya amb Gran Via, dins una concentració de 70 persones, segons han confirmat fonts de la policia autonòmica.

Els fets s'han produït poc després de les 9 del matí, quan una setantena d'universitaris ha intentat saltar el cordó policial que protegia la seu d'Economia. Els agents de la línia han detingut dues persones.

L'acció havia estat convocada per la Plataforma Unitària en Defensa de la Universitat Pública (PUDUP), dins els actes preparatoris per la vaga general d'universitats prevista per demà dimecres.

Extret de ara.cat

2 comentarios:

  1. Podriais poner información de lo ocurrido durante la huelga de estudiantes en Barcelona

    ResponderEliminar
  2. Si se busca un poco por internet se encuentra http://vozcomoarma.blogspot.com/2012/03/el-pasado-jueves-29-de-febrero-tuvo.html

    ResponderEliminar



Subscriure's a ::INFOPUNT:: [Llista distribució]
Correu electrònic:
Revisa la teua paperera, spam, correu no desitjat...

Enllaços

BANNER

Agenda de grupos anticomerciales

Si tienes un grupo, te interesa! Se retoma el proyecto destinado a tener una lista de grupos para tocar en jornadas y conciertos de CSO's y colectivos. Reenvía esta info a quien le pueda interesar. ABSTENERSE GRUPOS QUE QUIERAN HACERSE RICXS CON LA MÚSICA, SIN CRITERIOS DE DÓNDE, PORQUÉ, Y PARA QUÉ TOCAN. Si quereis formar parte de esta agenda, tenerla para montar un concierto, sugerir algo... mandad un correo a infopunt@gmail.com con los siguientes datos: -Nombre del grupo -Estilo musical -Ciudad -Contacto -Comentarios