Cafeta Y proyección: Un racismo a penas veladoUs volem convidar a una cafeta, que tindra lloc a la Dàhlia el dia 3 de Març, a partir de les 18h.

18h. Projecció i debat al voltant del documental “Un racisme amb prou feines velat”, que ve de França (2004) i que analitza el context, les raons i les conseqüències de la polèmica oberta arrel de l’ús del vel islàmic a les escoles, i l’expulsió de nombroses alumnes que es van negar a llevar-se’l. Ens sembla interessant perquè també a l’Estat Espanyol hi ha hagut casos d’ alumnes a les quals se’ls ha denegat l’accés a l’escola per aquesta raó, així com a moltes dones en edificis públics, i perquè, com explica el video, aquestos casos són en realitat la punta de l’iceberg de la Islamofòbia imperant a Europa, especialment a partir dels succesos del 11S.

20.30h. Hi haurà beguda i sopar. Els beneficis seràn per a recolçar a lxs compas de Toulouse que han sigut empresonadxs arrel d’una acció als locals de la Protecció Judicial de la Joventud, vinculada a las Presons de Menors.

22h. Actuació: Ull de Tro.
Delvicius dj's.

*Adjuntem a aquest mail més informació sobre la temàtica del debat, així com sobre els succesos de Toulouse.

US ESPEREM!

REENVIA-HO A QUI LI PUGA INTERESSAR!!

Col·lectiu Trans Feminista

0 comentaris:

Publicar un comentarioSubscriure's a ::INFOPUNT:: [Llista distribució]
Correu electrònic:
Revisa la teua paperera, spam, correu no desitjat...

Enllaços

BANNER

Agenda de grupos anticomerciales

Si tienes un grupo, te interesa! Se retoma el proyecto destinado a tener una lista de grupos para tocar en jornadas y conciertos de CSO's y colectivos. Reenvía esta info a quien le pueda interesar. ABSTENERSE GRUPOS QUE QUIERAN HACERSE RICXS CON LA MÚSICA, SIN CRITERIOS DE DÓNDE, PORQUÉ, Y PARA QUÉ TOCAN. Si quereis formar parte de esta agenda, tenerla para montar un concierto, sugerir algo... mandad un correo a infopunt@gmail.com con los siguientes datos: -Nombre del grupo -Estilo musical -Ciudad -Contacto -Comentarios